reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja miałam teraz straszne mdlosci , z wymiotami do 3miesiaca codziennie , i przy córce tez . A przy synu tez ale pare razy tylko prawie nic niebo a ziemia :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OlaMagda ja rzygalam jak kot a mam chłopczyka :) to chyba mój taki zbuntowany hehe ale jajca widziałam wiec nie ma szans na pomyłkę :*

Mi też moja gin polecala ten prevomit.

Nie nie kopie. Właśnie on jest taki śmieszny , że nie interesują go słodycze. Woli np. Cukinię. Po cukinii tancuje :) po wodzie zimnej tez.

Tak , krzywa jest obowiązkowa. W Polsce na pewno. Niestety. Ale najpierw z krwi badania cukru.

Ej jakie wy dzisiaj ciche. Wczoraj jak nie miałam czasu to się pchły na forum i skrobaly a dzisiaj jak sobota to pewnie impreza! Ja bym gdzieś poszla a jak na złość się u nas nic nie dzieje. Majowka tez jakaś lipa w okolicy. Tylko jedna impreza jest ale trochę nawiedzona. W ogóle to dzisiaj kupiłam sobie świetna sprawę a mianowicie zeby nie męczyć się cukrem i zbić ciśnienie to kupiłam czkolafe gorzką ale z kokosem. Zajebista !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

O Zyciowa pomogło Ci??? Ile to kosztuje? ??
Mi zawsze krople pomogły albo cola z paluszkami ale coli nie mozna chyba pić za bardzo?
Ogólnie to wiecie chodzi o to ze w domu moze mnie mdlic ale jutro mam zaliczenia w szkole juz dzisiaj mialam ostatnie ale wstałam dzisiaj i się zaczęło i nie pojechałam ale jutro juz musze aviomarin tez dobry ale nie można kombinuje juz od dwóch godzin mialam jechać do mamy ale nocke ma to co ja sama bede siedzieć:/
Bo ja dojeżdżam do szkoły bo nie chcialo mi sie zmieniać juz ode mnie tam id mamy mam pol h a z Wrocławia półtora i jak sobie pomyślę ze będzie mnie ciąglo na wymioty i mam tyle w busie siedzieć to bym umarła nie wiem jak jutro
Juz myślę może pol drogi pociągiem a resztę busem haha masakra:D :(
Moze nie będzie tak źle ale jutro już muszę jechać a jak znowu mnie złapie to bede jak śmierć

Ola ten prevomit około 20 zł kosztuje.

Wiesz co ja bym nie przesadzala, że coli nie można. Ja pierwszy trymestr wariowalam i tak jak wcześniej kiedyś mówiłam to nic kompletnie prócz wody i same zdrowe rzeczy ale mnie wysmiali i można wszystkonczerwononczarne z umiarem. Cola zdrowa nie jest ale jak pół szklanki wypiejsz to się nic nie stanie :)

Dobrze ze mam super wyrozumialych nauczycieli
Pilam ostatnio troszkę:D
A pomagały Ci te tabletki?
Kupie sobie moze cole i paluszki na rano w razie w

Ola nie wiem czy działa bo dostałam teraz jak byłam w razie gdyby mnie znowu przed kompem mdlilo w pracy... lub ogólnie w razie mdłości gdybym nie mogła przez nie jeść. .. bo nie przybieram na wadze. ..

może twój gin tez ma takie próbki mi dala aż 28tabletek a bierze się 1-2 dziennie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie brałam bo w sumie to już mi przechodziło a z moim odjazdem w pierwszym trymestrze nie chciałam brać nic

Olcia tylko nie przegnij z ta cola bo to niby pomaga ale zdrowe nie jest :*

Życiowa a jak Twój bębenek?

Właśnie mi też się jeść nie chce:/
Musze zapytać bo dal Ci tyle samo co w aptece jest
Ale dopiero za dwa tygodnie wizyte mam.
Kulcia ja tak to sama wode owocowa soki albo herbatę pije
Cole to sie napilam ostatnio jak mnie e sklepie suszylo ale z dwa lyki:D
Chodzi o to żeby się odbilo w razie czego ;)
Moze wodę gazowana kupie
Laski a ziola normalnie można pić nie?
Bo ja uwielbiam koper włoski meliske itp i tak się głupio zastanawiam :D

reklama
No oby nie był takim Januszem jak mój bo mój wredny i nie chce się pokazywać. A dr Karolek płeć juz umie zdradzić! Ale musisz zapytać bo sam nie powie.

Kurde a powiem Wam , że znieczulica panuje. Byłam w sklepie Nie wzięłam koszyka bo kilka rzezy kupowałam. Przysłanie facet oparty o taśmę gapo się na mnie taśma jedzie a ten naet się nie przesunie zebym produkty położyła. Widzi brzuch , ja nie mówię że ma mnie puszczać chociaż tego wymaga kultura ale by się przesunął. Wzięłam i mu wywaliłam zakupy na łapy to się obruszyl i fuknal tylko. No boże.

Do góry