reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tatinka kochana przykro mi. Ja bym zrobiła bete 2 razy po 72 godz powinna wzrosnąć powyżej 110 %.
Najgorsza ta niepewność i obawa, ale wiedz, że my tu wszystkie mocno trzymamy za was kciuki. Staraj się myślec pozytywnie.

tatinka tak jak dziewczyny piszą zrób kochana betę i akurat w środę będziesz miała u gina jakąś jasność. czasami jest rąk ze owu się rozjedzie i zarodek widać później. jak to 7tydz to jest jeszcze szansa na szczęśliwy finał tej historii czego ci bardzo mocno życzę i trzymam kciuki :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam w necie specjalnie kochana tatinko i jest bardzo dużo takich historii gdzie bylo szczęśliwe zakończenie :* Ja byłam w 6t i 4 dniu na drugiej wizycie i ginekolog mi mówił , że to jeszcze za wcześnie na zarodek i pewnie ze dwa tygodnie trzeba poczekać wiec nie łam się. Jutro beta i do środy czekanie. Wiadomo , że nie jest łatwo ale trzymamy kciuki i będziemy wspierać jak możemy :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1461867853-0nvley.jpeg

A to moje z przed chwili co myslicie ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziekuje kochane za wielkie wsparcie!!!!!!!!!!!!

na bete nie pojde bo od ostatniego razu pewnie wzrosla ale nie bede w stanie powiedziec co i jak dalej:(jak bylam dwa tygodnie temu to babka mi powiedziala ze beta ladnie rosnie jest zolteczko wiec wszystko idzie w dobrym kierunku.ta dzisiaj powiedziala ze raczej juz nic z tego nie bedzie.poczekam do tej cholernej srody i zobacze co bedzie.

tez czytalam o roznych historiach..wiadomo kazda kobieta jest inna kazda ciaza jest inna.to ze to jest wczesna ciaza to tak ale nawet liczac od owu( robilam test w tym miesiacu) to jestem w 6t4d..to tez juz powinno bylo cos widac.a pecherzyk urosl tylko troche od ostatniej wizyty..a powinnien chyba juz byc dwa razy taki:(

nie mam innego wyjscia tylko czekac ale ciezko mi,nie ukrywam:(

dziewczyny ja was bardzo przepraszam ale nie doczytalam was dzis moze nadrobie pozniej:(przepraszam was:(

dziekuje jeszcze raz za wsparcie!

Tatinka kochana przykro mi. Ja bym zrobiła bete 2 razy po 72 godz powinna wzrosnąć powyżej 110 %.
Najgorsza ta niepewność i obawa, ale wiedz, że my tu wszystkie mocno trzymamy za was kciuki. Staraj się myślec pozytywnie.
Dorcia tyle rosnie w pierwszej dobie po implantacji..pozniej juz sa duze skoki i tak do 13 tyg
u mnie to tak wygladalo
kilka dni po tescie zrobilam mialam 358
cztery dni po pierwszym 1008 wzrosla 3 razy jak kazal
a tydzien po drugiej mialam juz ponad 11 tysiecy

reklama
Do góry