reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora to dobrze :)

Kurde mi się usunal wpis :/

Ola na moim etapie to już nie mierzą dzieciaka tylko ważą bo nie da się tego crl przeciągnąć bo za duże bobo jest :) wiec w przybliżeniu podają :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinka, jestwm prrzekonana, ze jeszcze sie pojawi, serio serio serio!

Dorcia, aszz Ty wytrwala kobieto! Dobre przeczucia mam! Wyytrzymasz serio do 3? Podziwiam!

A w ogole to jak boli jak na zapalenie pecherza? Hmm? Bo mnie to strasznie za przeprrisszeniem napieerdala jajnik. Strasznie dziwnie, jak nie jajnik, ale cos tam w tych okolicach. Kuje mnie cos.

Jak na zlosc brzuch nie boli nic. Bolal we wtorek dokladnie, i teraz cisza. Sluz mam, ale ja zawsze mam przed @, wiec to tez nie wyznacznik.
I mniee olsnilo. W zasadzie to bardzo prawdopodbne, ze naawet jesli mialam owu 15-17.04, to moja fl moze trwac dluzej. I uciesze sie, ze nie dostalam @ do niedzieli, a dostane we wtorek tak w zasadzie jak jestem w tabelce, 03.05 i chuuuuuuj. W urodziny eMa. Jak mamm dostac to Boze spadnij mi ten okres teraz, zaraz, max.jutro. Przynajmniej sie ogarne. A jak nie, to zabierz go w cholere do jakiegos stycznia. Ot co!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

AniuH[emoji5] czytam Was dziewczynki ake nic nie pisze bo albo brak czasu albo nie wiem co napisać i tak jakoś. @ się skończyła właśnie a co ze staraniami to nie wiem...mamy mega duzo wydatków teraz. Czas sam pokaże

Hej
AniuH ja tez wasz czytam :) wczoraj wyprawialam urodziny mojej Lilianki to ludzi troszke bylo. A tak po za tym to choroba mnie dopadla ledwo na oczy patrze :( przez caly rok nie choruje przyjade tylko do polski i od razu najpierw corka potem od niej ja, chyba klimat nam tu nie sluzy.
Pozdrawiam was bardzo bardzo mocno i trzymam kciuki za was!

Dzwoneczku zaaklimatyzujecie się to i będziecie mniej chorować :*
a jak brzuszek? mdłości ci przyszły?
pisz kochana częściej :*

MalaMi kochana ty tez pisz ja tylko masz okazję. a co do sytuacji to nam też ciąża się trafiła w porę. akurat jak mieszkanie kupiliśmy i chcemy w nie kasę pakować. .. a tu suprajs. .. :) może i u was tak się zdarzy ;)

my pomalowalismy jeden pokój. .. mój został i kończył jeszcze kawałek i myl wszystko. .. i jeszcze kuchenkę przyszli podłączyć panowie ;)
jutro ciąg dalszy będzie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuszek rosnie jak szalony :) tym bardziej na maminym jedzeniu. A mdlosci czasem jeszcze sa ale juz da sie wytrzymac.
Zyciowa Tobie gratuluje chlopczyka w brzuszku !

reklama
a wiecie że moi rodzice nie chcieli uwierzyć że to chłopak hahahha sądzili ze ich wkrecam[emoji14]mają już 5 wnuczek[emoji14]i same córki[emoji14]wiec synu będzie pierwszym chłopakiem w rodzinie :)
a musiałam im robić stopklatke z filmu z zaznaczeniem gdzie jest siusiak[emoji14]
1461942852-1d1mld.jpeg

o taką :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry