reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej :)
Życiowa super brzuszek ;) <3
Normalni ludzie się cieszą bo majówka a ja od kiedy pracuje tutaj, to nienawidzę jak jest jakiś wolny dzień kalendarzowy, ludzi dużo, niektórzy tak wk*** jak przychodzą po 10 razy po dwie rzeczy, chyba dla niektórych to rozrywka, ale to że do północy mamy grafiki np wczoraj i dzisiaj... a drugiego też taki rozpitolony grafik.

Ania może to nie okres? Jak czujesz?

Ja wczoraj jednak nie dostałam tak ostatecznie @ rano na papierze zobaczyłam mega dużo brązowego śluzu a takiego intensywnego że myślałam że to już, ale wczoraj później czysto, dzisiaj też więc pewnie przyjdzie w terminie.
Ale już nie smutam bo do urlopu już nie dużo zostało.

Cześć wszystkim :*
Nie pisałam nic, bo tak mnie choroba rozłożyła że cały tydzień leżałam w łóżku. Przez 4 dni miałam gorączkę i nie nie pomagało. Dziś już czuje się dużo lepiej, brzuch mnie boli ale to chyba od kaszlu.

Dużo miałam dziś do nadrabiania i ciężko mi każdej odpisać ale teraz już postaram się być na bieżąco :)

Macie jakieś plany na długi weekend? :)

Hej :)
Życiowa super brzuszek ;) <3
Normalni ludzie się cieszą bo majówka a ja od kiedy pracuje tutaj, to nienawidzę jak jest jakiś wolny dzień kalendarzowy, ludzi dużo, niektórzy tak wk*** jak przychodzą po 10 razy po dwie rzeczy, chyba dla niektórych to rozrywka, ale to że do północy mamy grafiki np wczoraj i dzisiaj... a drugiego też taki rozpitolony grafik.

Ania może to nie okres? Jak czujesz?

Ja wczoraj jednak nie dostałam tak ostatecznie @ rano na papierze zobaczyłam mega dużo brązowego śluzu a takiego intensywnego że myślałam że to już, ale wczoraj później czysto, dzisiaj też więc pewnie przyjdzie w terminie.
Ale już nie smutam bo do urlopu już nie dużo zostało.

Skoro @ nie ma to nadal jest nadzieja ze mogło się udać :)

1462005476-czqdpv.jpeg
cd11 ;) udalo sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki czyli jeszcze @ nie przyszła... Współczuję tej pracy, a miałaś CV do innego sklepu zanieść ... na czym stanęło.
Ania nie wyłamuj się ściskaj i nie wpuszczaj@:)
u mnie pogoda się psuje, chmurzy się.
Biorę się za pranie i sprzątanie. M mnie wrobił na wieczór na wyjazd. Miał sam jechać do kolegi i tak nakręcił że muszę z nim jechać.

Formalnie nie ale już jak był ten śluz jeszcze ile serio wyglądał jak okres. Ale wiem że przyjdzie bo brodawki mam już takie jak zawsze przed okresem brzydkie i duże. Po urlopie nie wrócę nawet na pół dnia.

Dorcia miałam ale się dowiedzieliśmy że na tym sklepie wisi ogłoszenie ale tu już kogoś praktycznie mają. Szukają do 2 pobliskich miejscowości, więc w urlop będę się rozglądać. Ostatni cykl mi jeszcze został gdzie jak by się udało to bym nie musiała się martwić.

Zdrowiej Kasiu :*

reklama
Do góry