reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczynki , ja wczoraj wróciłam o 2 ej w nocy byliśmy na urodzinach szwagra :-0 ... Cała noc nie spałam mam taka zgagę od wcZoraj .. Moi pojechali na rowery a ja sprzątam trochę , padnięta jestem , muszę do apteki po cos na zgagę .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki, radosc przeogromna, ze jewst jeescze nadzieja! Jak dalej nie bedzie to moze zatestuj, coo?

Dorcia, obys nie mialla @...

U mnie juz nie ma brazu, tylko sluz jest taki zoltawo-kremowy.

Olcia, super prezent, a no i snapowalas z imprezy. Sliczne te Twoje szwaggiereczki, looo!

Kasiia, zdrowka tez zycze ;*

KasiuMarysiu - dlugo u mamy bedziesz? Jak Pawel?

India, mileej imprezy jesCze raz zycze ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mogłaby mi któraś napisać jaki mam dokładnie login na snapie? Nie mogę się zalogować hmm,. U mnie dziś ciepło i od rana na dworze. Maluch narazie sobie spi[emoji5]
Atak to dzień dobry i miłego dnia[emoji5]

1462028705-dcdoqy.jpeg

24 tydzień [emoji1376][emoji5][emoji1407][emoji1413][emoji274][emoji295]️[emoji526][emoji523][emoji480]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

OlaMagda ale fajny masz już brzuszek:):)

Czyli u Wiki brak @??? Jejciu jak fanie:):):)

Aniu jutro wracam do domku:)

Życiowa szybko rośniesz, może druga myszka gdzieś się schowała?? :)

Kamila według mnie to jeszcze za jasna ta 2 kreska. Masz na nfz te monitoringi ?

Dorka, Aniaa , Wiki trzymam kciuki za ten cykl :):)

Tatinko Słonko tulę Cię mocno, na pewno na następnej wizycie będzie serduszko. Kalendarzykiem się nie sugeruj, bo owulka się mogła przesunąć. U mnie ostatnia @ 02.12 czyli wychodzi że to 22 tydz ciąży, a według doktorki 20 tydz i 6 dzień.

Ta moja koleżanka ma 2 testy pozytywne, ale mówi że śluz ma żółtwo- biały. @ miała mieć na 18 kwietnia . Normalnie nie może uwierzyć w ciąże. W piatek była na becie i w poniedziałek będzie wynik. Czekam też razem z nią:D

reklama
OlaMagda ale fajny masz już brzuszek:):)

Czyli u Wiki brak @??? Jejciu jak fanie:):):)

Aniu jutro wracam do domku:)

Życiowa szybko rośniesz, może druga myszka gdzieś się schowała?? :)

Kamila według mnie to jeszcze za jasna ta 2 kreska. Masz na nfz te monitoringi ?

Dorka, Aniaa , Wiki trzymam kciuki za ten cykl :):)

Tatinko Słonko tulę Cię mocno, na pewno na następnej wizycie będzie serduszko. Kalendarzykiem się nie sugeruj, bo owulka się mogła przesunąć. U mnie ostatnia @ 02.12 czyli wychodzi że to 22 tydz ciąży, a według doktorki 20 tydz i 6 dzień.

Ta moja koleżanka ma 2 testy pozytywne, ale mówi że śluz ma żółtwo- biały. @ miała mieć na 18 kwietnia . Normalnie nie może uwierzyć w ciąże. W piatek była na becie i w poniedziałek będzie wynik. Czekam też razem z nią:D

TAk i nie . Moj na nfz s w srode ide do innego prywatnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry