reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczyny :)
Ja karmić zamierzam, nie wiem jak długo ale na pewno będę. Ostatnio jak była u Wojtusia położna to mówiła że mleko z piersi można zamrozić i trzymać do pół roku. Dla mnie to dziwne. Ona mówiła że miała ostatnio szkolenie i że udowodnione jest ze takie mleko nie traci żadnych właściwości.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do lekarzy to ja chodzę prywatnie do lekarza, który jest ordynatorem w szpitalu. Jest dość sprawdzony co do porodów bo moja siostra też do Niego chodziła, mama Wojtka też i przy obu porodach był. :)

Mnie zawsze zastanawialo dlaczego kobietom zalezy, zeby ich lekarz byl przy porodzie. Rozumiem jeszcze cc, ale sn?

O porodach w prywatnej Klinice slyszalam tylko, ze robia duzo cc, bo kobiety tak wola rodzic no i ze lepiej isc do szpitala panstwowego, bo lekarze tam przyjmuja duzo wiecej porodow niz Ci w prywatnych, ale to opinie internetowe

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

A tak więcej to wam jeszcze napiszę, że już mam dość tych plackow :D więcej zamówień nie przyjmuje. Chyba że tak jednego torta w tygodniu to ok ale nie tyle co teraz. Dobrze ze mam pomoc bo bym nie wyrobiła. Kręgosłup mnie boli. Na szczęście placki prawie gotowe, jedynie serniki w piekarniku. Na jutro zostają mi torty :)

Mnie zawsze zastanawialo dlaczego kobietom zalezy, zeby ich lekarz byl przy porodzie. Rozumiem jeszcze cc, ale sn?

O porodach w prywatnej Klinice slyszalam tylko, ze robia duzo cc, bo kobiety tak wola rodzic no i ze lepiej isc do szpitala panstwowego, bo lekarze tam przyjmuja duzo wiecej porodow niz Ci w prywatnych, ale to opinie internetowe

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień
No ja przy sn nie będę nalegala żeby lekarz był :) chyba że będą jakieś komplikacje, ale oby nie. Staram się myśleć pozytywnie :)

Moja lekarka nie będzie przy porodzie bo nie pracuje w szpitalu. Koleżanka rodziła i jej lekarki tez nie było a pracuje u nas ale akurat dyżuru nie miała i nie przyjechała wiec jeden grzyb tyle Wam powiem.

Ola 21 nie sugeruj się kochana wiekiem a doświadczeniem i kompetencjami lekarza bo ważne żeby wiedział co robi. Nie zawsze płacąc mamy lepiej. Kiedy masz wizytę? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie! Miałam wam pisać i bym zapomniała. Mamy jakiegoś pecha do wizyt. Dzisiaj dzwonił do mnie lekarz że mu wypadł dyżur i nie będzie przyjmował. Czyli wizytę mam za tydzień a nie dziś. A już myślałam że właśnie dowiem się kiedy to polowkowe, kiedy ta glukoze będę musiała pić..

Tu we Francji nie mam tego problemu , bo ginekologów nie ma przy porodach od dawna juz , sa tylko położne , ginekolog jest jak sa problemy , cesarki lub inne ...
Szpitale sa takie same tez bo wszytko jest płatne ale wszyscy maja ubezpieczenie za które sie płaci miesięcznie lub praca ci płaci , i chodząc do lekarzy dajesz kartę i nic ni płacisz , taki inny system .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

reklama
Do góry