reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa do bananów i pomarańczy polecam Ci nie sokowirówke tylko taki sheiker. Bo banany ciężko wycisnąć. Nawet moja jest mało wydajna i dużo odpadów jest a taki sheiker był by lepszy ja też myślę żeby taki kupić. Bo w sokowirówce zrobię sok tylko z twardych owoców jak jabłka , gruszka , marchew.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Niuska normalnie 2 krechy widze!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ogromnie gratuluje Kochana! Mega sie ciesze! Zycze Ci z calego serducha bardzo bardzo nudnej ciazy i zeby Cie mdlosci nie meczyly. :*

Powiedz mi lapiesz sie na lutowki czy juz na marcowki? Chlop juz wie czy nie? Na kiedy wypada termin? Pisz mi tu zaraz! :)

9tc [emoji7]

Nuska kochana, gratulacje! <3 czulam juz prawie pewnosc ze jestes od czasu kiedy napisalas, ze na wizycie stwierdzajacej pekniecie pecherzyka pani doktor widziala ciallko zolte i w ogole! Moja kuznka miala taka sama sytuacje. Jej gin powiedzial po monitoringu, ze "chyba juz pani okresu nie dostanie", i czulam, ze to samo u Ciebie bedzie <3
Gratulacje, ciesze sie calym sercem!

Jeszcze Czarnuszka, Dorcia i Wiki i bedzie komplet ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I jeszcze Ty Ania :*

Ja mam sokowirówke ale szczerze mówiąc mało używam bo nie chce mi się myć. Ja wodę pije najczęściej a sok to od
święta :)

Dziewczyny normalnie szał na tym forum z tymi ciazami :D

Mam ogromną nadzieję, że na Was kochane tez padnie nareszcie ! Życzę tego mocno!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuska, przytulam mocno mocno mocno <3 swietna wiadomosc dnia dzisiejszego , jszcze raz GRATULACJE [emoji813]

18 nieudanych cykli - czekam na cud [emoji813]

Do góry