reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aaa co do karmienia to tez nic na sile... Przy Filipie upieralam sie ze chce kp, w szpitalu zero pokarmu, dokarmialam. Polozne mi mowily ze on ważąc 4900 to tak 3 miesieczne niemowlę i tez będę musiała dokarmiać tak czy tak. W domu dwie noce pierwsze wyrwane z życiorysu bo młody wciąż plakal bo glidny a mi cos tam leciało. Dalam butle i nie to samo dziecko!! Spal zrelaksowany i najedzony. Pierwsze kilka dni ryczalam ze nie udalo mi się kp ale wszyscy wokół powtarzali- najważniejsze ze dziecko najedzone. Takze tym razem tez jesli nie bedzie miało co leciec nie będę karmić i tyle

reklama
Dziewczynki , ja tez czytam , nadrabiam ... Wczoraj odpoczywałam , spałam troche bo wykończona jestem ,ale juz od 2 dni tem magnez biorę i jest lepiej :-) dalej mam drętwienia w nogach rękach ale nie skurczowe , dziś w nocy 5 razy sie obudziłam ;-(. Moj maż dziś pracuje na mieszkaniu z ojcem ostatni dzien , ja z dziećmi nie wiem co robić , czy na basen czy nad jezioro , boje sie ostatnio sama po tym wszystkim , a i mnie jest juz 24• o godzinie 9h [emoji30][emoji30][emoji30].....

Olu a oni to wasze nowe mieszkanie remontują?
Przed porodem sie przeprowadzicie?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

Potas tez jedz Ola . Dużo bananów ;)

Życiowa pewnie Marysia miała coś innego do roboty ;) mojej siostry syn zapomniał ale zawołać a latał na golasa :D fakt faktem młodszy od Mani ale kupa to kupa[emoji14]

Nie wiem jak z tymi ruchami w takim razie. Ja bym stawiała , że trochę za wcześnie ale co ja tam wiem :) złośliwie nie mowie Kasiu :*** skończony 16 to owszem , ja poczułam 17+4 jakoś.

A z ta kuchnia moja to wyszło tak , że nie płacimy czynszu i za 1200 mamy kupić kuchnie i jakby brakowało to oni doloza. Także wybrałam juz fajna biała ( poprosili żeby biala) i razem z blatem , zlewem itp wyjdzie 1181 zł[emoji14]teraz mam problem z pralka bo moja nie wejdzie tam gdzie odpływ w łazience. Masakra. W kuchni może się da. Tylko jest jeden odpływ cholera. Może się wsadzić podwójne kolanko czy co? Znów pod górkę!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KasiuMarysiu teraz mi się kochana przypomniało jak o pralce napisałam!

Musisz mieć kochana możliwość otwarcia tego filtra. Może się zapieklo wejście ale musi się otwierać. Także poproś tatke żeby Ci pomógł :* przepraszam za ten czas odpowiedzi ale wypadło mi ze łba.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie jestem pewna. Ale czy to możliwe że poczułam już ruchy? Normalnie byliśmy u znajomych, po powrocie położyłam się i poczułam coś dziwnego w brzuchu, takie zalaskotanie i jakby się poruszyło. Jejku, chyba już nie usne :D

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziecko ma od 10 do 13 cm jest troszkę mniejsze od dłoni w 16 tyg
Mam tala fajna stronke i tam pisze
Ja czytałam ze ruchy tak kolo 20 tygodnia 16 tez może byc a wcześniej takie bulgotanie albo laskotanie właśnie:D

Dziewczyny a pamiętacie z której strony Was kopnelo pierwszy raz? :p
Bo czytałam ze jak z prawej to może być dziewczynka a z lewej chłopiec ale nie wierze ze bardzo w takie cos:p
I ze chłopcy kopia szybciej ;)
A w ogóle to dzień dobry :)

reklama
Do góry