reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, czyli na luzie. Tak chyba najlepiej, bez co miesiecznej spinki. Przeciez w koncu sie uda. A jak Twoje zdrowie?

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Czarnuszka Kochana to nie wiem co Ci powiedzieć ;/
Może poszukaj kogoś innego albo zagadaj o monitoring czy coś. U nas po tej stymulacji mój miał mieć badane nasienie ale mu się udało tego uniknąć ;p
A Twój J był badany czy nie? Bo pamiętam że coś o tym wspomniałaś, ale nie pamiętam dokładnie ;p

Nie był. Poczekamy do końca roku. Wtedy będzie rok starań. Jak do grudnia nie uda sie to będziemy się badać. Teraz narazie wylyzujemy, mysimy przyoszczedzic troszkę bo ślub bierzemy niedługo

A właśnie! Nie pisałam. 10 września wychodzę za mąż[emoji123][emoji170][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji7][emoji171][emoji195] !!!!!!!!! Ale małe przyjęcie robimy dla najbliższych. Wynajelismy restauracje kolo mojego domu. Obiad, ciasta, tort, jakaś zagrycha, alkoholu troszkę i koniec o 20 godzinie.

Dora, czyli na luzie. Tak chyba najlepiej, bez co miesiecznej spinki. Przeciez w koncu sie uda. A jak Twoje zdrowie?

Adrianka [emoji307] 28 tc
Do listopada mam czas jak nie to niech mi robią gruntowny przegląd. Bo pobierznie problemów nie ma. Poza tym zęby wyleczone.

Hej dziewczyny :)
Kasia Marysia to super ze w aptece udalo sie bez ZK, u mnie by nie przeszlo, kierowniczka by odeslala :/

Ja po wizycie :) i oficjalnie na l4 :D
Córcia wazy 436g :) wszystkie pomiary prawidłowe, moj w końcu uwierzył ze będzie dziewczynka, widzieliśmy raczki, nóżki i w ogóle. I ulozona jest główką w dol juz, chociaż gin mowila ze jeszcze może się wiercić. :) :) i poród wg dzisiejszego usg połówkowego miedzy 14 a 17.11 wiec przed 14 będę miała cc.

Aaa i gin poradzila żebyśmy na dwójce dzieci poprzestali bo drugie ciecie to juz jest duże obciążenie dla macicy i mogą byc duże zrosty. Ale mowi ze zabronić mi nie moze bo mam 29lat dop. No my raczej na dwójce chcieliśmy poprzestać :)

reklama
Mój M informatykiem jest. Ja jestem ogrodnikiem amatorem z zamiłowania
Po pracy lubię sobie w ziemi pogrzebać. Sama sobie ogród zaplanowałam . I tworzymy razem z M.
To chyba maz tatinki. Cos mi sie musialo pomylic. Ale pasja super Ci powiem.

Dziewczyny co myslicie o podrozy z 4 miesiecznym dzieckiem? Tak chcialabym do zakopanego pojechac z mala. Do Krk z bratem a dalej juz bym sie przesiadla.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Do góry