reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej laski ;)
Malo sie odzywam bo koleżanki powyjeżdżaly za granice i nudno mi tu samej to chodzę do mamy i tak u niej siedzę cały dzień,bo dobrze karmi hehe ;)

Dzis tak mi spuchły stopy,ze az sie przestraszylam ,ale polozylam sie i troche zeszla opuchlizna . Uff.
Maly wypina sie pupskiem i czkawke ma konkretna ,ze az mi jakos zle ;p

Czarnuszka to gratulacje ;)
KasiuMarysiu ja nie powiem Ci nic na temat podrozy z malym dzieckiem bo chyba dla mnie troche za male jeszcze ,ale ja tak jak Ty dopiero pierwsze bede miala wiec nie wiem .

[emoji170][emoji179]Filipek , 31 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja w sumie dziecko male mialam, ale tez nie wiem, bo to zalezy od dziecka. Chyba pozostaje Ci zobaczyc w praktyce czy dasz rade. My pierwszy dluzszy wyjazd zaliczylismy jak Radek mial 7 miesiecy

Adrianka [emoji307] 28 tc

No wlasnie mialam pisac ze to zalezy duzo od dziecka jedno bedzie grzecznie siedzialo w foteliku a drugiego w spokoju nie dowieziesz i tylko bedzie Ci sie meczyc;p

Kasia dla mnie niema problemu żeby podróżować z maluchem. Przecież nakarmić zawsze możesz i pieluszke zmienić[emoji16] ja jestem taka Powsinoga teraz i jak będę miała trzecie dziecko to od razu będę je zabierać na długie wycieczki żeby przyzwyczaić , bo chlopaki od malego byli na wsi i mój były nigdzie nas nie zabierał i teraz jak z J chcemy ich gdzieś zabrać na daleką wycieczkę to godzina w aucie i juz jecza. Albo jak maja wejść pod górę, albo wgl spacery ich męczą.

Jestem, zrobiłam 20 słoiczków cukinii z chilii zamiast carry i ciekawe jaki będzie efekt. Na szczęście małe słoiki więc jakoś po trochu się je:)

Dziewczyny no masakra miałam jutro po lekarzu do mamy jechać, ale dzwoniłam do niej i jej facet nie pojechał do Wawy do pracy i "urzędują" cały tydzień. Nie mogłam się z nią dogadać i się zdenerwowałam, serce to myślałam że mi wyskoczy i duszno się zrobiło. Już wiem na 1000 procent, że ten puls to efekty tego , że się denerwuje.

-Nadziejko ja Ci się nie dziwię, całymi dniami sama siedzę. Gdyby nie BB to nie wiem co bym ze sobą zrobiła.

-Ania to powodzenia jutro na wizycie :)

-Ola
gdzie się podziałaś ? Serial ogladasz?

-Kulcia odezwij się chociaż hej, cześć czy cuś.

Hej[emoji5]
Ale u mnie caly dzien lałoze hoho!
Mam juz na plecach tasmy kinezio i jak narazie jest ok. Do dwoch tyg maja sie utrzymac[emoji5]
Zaczelam robic porzadki u siebie w szafie i co? Dwie polki zrobiłam, kosz od prania ciuchow odlozylam (moze uda sie cos sprzedać ) a reszta jest w balagania bo sil mi braklo! Moze jutro skoncze.
Kulcia hej hej gdzie jestes?
I reszta dziewczyn?

12 tc [emoji217]

Hej[emoji5]
Ale u mnie caly dzien lałoze hoho!
Mam juz na plecach tasmy kinezio i jak narazie jest ok. Do dwoch tyg maja sie utrzymac[emoji5]
Zaczelam robic porzadki u siebie w szafie i co? Dwie polki zrobiłam, kosz od prania ciuchow odlozylam (moze uda sie cos sprzedać ) a reszta jest w balagania bo sil mi braklo! Moze jutro skoncze.
Kulcia hej hej gdzie jestes?
I reszta dziewczyn?

12 tc [emoji217]

Nie szalej tak:)

reklama
No masakra co sie nudzę . Mój w robocie i tak nie ma sie nawet do kogo odezwac to u mamy caaały dzień siedze i tak sobie plotkujemy i jemy a ja pozniej piszcze ze przytylam juz tyle no ale cooz;p

Do góry