reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu super ze wszystko ok[emoji5]
Dora powiedz mi gdzie pisalas o tym popsutym jogurcie z biedry?
Normalnie szok karmie malego bakusiem (termin do 24.07) nabieram przedostatnia lyzeczka a tam cos czaenego na dole kubeczka!

12 tc [emoji217]

reklama
MałaMi to ja miałam przygodę z nimi nie Dora ;p
Znalazłam na necie na stronie biedronki kontakt mejlowy do nich, napisałam kiedy i gdzie zrobiłam zakupy, opisałam produkt i pleśń, dołączyłam zdjecia produktu, pleśni i paragonu i później już oni się kontaktowali z producentem jogurtu. A ja dostałam info na mejla co i jak ;)
Najlepiej znajdź kontakt albo do sklepu z którym kupiłaś, albo do producenta i koniecznie zdjęcia dołącz ;)

Anna wspaniałe nowiny :) piękne bobo ;*****

[/URL]

Mamakulka dzieki bardzo ! [emoji7] [emoji3] [emoji1]

8599e6ydh9ss8jgy.png

Oj to sorki myslalam zeto Dora[emoji5]
Kurcze w biedrze kupilam te jogurty i raczej nie mam paragonu bo zazwyczaj wyrzucam.... ale poszukam a jak nie to dolacze zdjecia tego czegos czarnego co mozna rozmazac w jogurcie dla dzieci!

12 tc [emoji217]

Marysiu kochana, dawaj znac kiedy tylko bedzie okazja i trzymam kciuki, zebys szybko mogla do domu wrocic ( zeby Cie do TP nie trzymali). Pusto bez Ciebie bedzie

Anna - gratulacje :-) dzidzius rosnie :D nim sie obejrzysz bedziesz narzekala na bole spojenia itp ;-)

Zyciowa, czytasz nas?. Co sie stalo, ze juz nie piszesz?

My dopiero wrocilismy. Bylismy u tego endokrynologa, wyniki mam ok i poszlismy do mnir do pracy, tam zjedlismy obiad i posprzatalam w szafce. Teraz siedze na kanapie i walcze ze zmeczeniem

Adrianka [emoji307] 28 tc

Szwagierka ktora jeszcze mieszka u moich rodzicow do mnie z tekstem "jejku jaki ty masz juz duzy brzuch a gdzie to do 9 miesiaca jeszcze" rozwalila mnie normalnie. Fakt z niunciem taki brzuch to ja mialam w okolicach 5-6 miesiac [emoji5] ale mialam z nim pozniej okropnie duzy no i nie cwiczylam go do tej pory to i szybko wypchalo go

12 tc [emoji217]

reklama
Do góry