reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Olcia ale sa inne sposoby na bol glowy, mozna isc na spacer, polozyc sie spac, oklad, mozna pomasowac skronie, mozna sprobowac sie dotlenic biorac kilka glebszych wdechow, a moze to z glodu bolec glowa.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

reklama
KasiaMarysia :-) ja tez juz mam fotelik
1469094642-0awze0.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Milena [emoji1407][emoji166][emoji173]️34tc

No wiem dlatego odkąd jestem w ciąży wzięłam raz tylko.
Ale to byl straszny ból głowy wysiadlam z pociągu a tam klimatyzacja w ten upał odrazu glowa zaczęła boleć męczylam się z 8 godzin az Piotrka mama do apteki poleciała zapytać się co można no ledwie zylam i wtedy raz wzięłam i jak reka odjal
No ale pierwszy raz mnie tyle głową bolala.

Olcia a fotelik nosidlo masz?
Ja albo kupie wózek z fotelikiem juz albo osobno
Widziałam u mnie w sklepie niedrogie
Bo w katalogu 500 zl to chyba nie bede przesadzać bo długo i tak nie będzie.

Olamagda ale moj inaczej wyglada. Moze to moje to nosidelko[emoji102]
A to dla milci fotel?

Ja pierdziele boli mnie chwilami jak na @ i nie wiem czy to dziecko naciska czy jak.

Ola to jakby Cie teraz bolala to masz kilka sposobow.

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

KasiaMarysia - ty masz nosidło , ja tez mam nosidło co juz jest z wózkiem , a to jest fotelik samochodowy od 7kg do 36kg :-) tak to dla Milci

MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

Bo te nosidła co są z wózkiem to maksymalnie do 5 miesiąca potem juz musisz mieć fotelik

reklama
Kasia Marysia - normalne ze boli brzuch na dole , weź nospe albo połóż sie na plecach ,mnie dopiero tak od tygodnia nic nie boli a tak to często było miedzy 30 a 34 tygodniem

Do góry