reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuskaaa u mnie 24 lata i 36 tydz.

Dziewczyny nowe podajcie dane do tableki:)

Umieram dzis chyba skoncze to prasowanie. Spakowalam rzeczy dla malej do szpitala.

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

reklama
Hejka ;) kurcze ile stron przybyło ;) witam nowe staraczki ;) nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego. Ale wiecie w końcu widziałam dziewczynki, są takie słodkie. Tak się tuliły i takie śmieszki kochane. Tak przypadkiem w sumie, nawet nic nie miałam dla nich, aż mi głupio było. Muszę się rozejrzeć za czymś fajnym. Ja juz zaczęłam się godzić z myślą, że mi taka istotka nie jest dana.
Ale strasznie napaliłam się na pewien dom. Chciałabym na niego uzbierać, ale wątpię żeby tyle na mnie czekał. Ja znów uwielbiam remonty :D

Nuśka super tabelka :) Nie ma jakiejś dużej przewagi jeżeli chodzi o płeć dzieciaczków.

Wiki, co Ty piszesz[emoji14]Jak nie jest Ci dana? Tak moze powiedziec para, ktora nie ma zadnych szans na swoje dziecko.
Bedziesz mama, zobaczysz sama. Los sie w koncu odwroci ;-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

India mam mam :) jedna do karmienia druga do spania na ramiaczkach.

Wiki patrzec nic zlego , a my Ci wysylamy fluidki ciazowe[emoji188][emoji188][emoji188][emoji188][emoji188]
Jaki ten dom??

Laski oszaleje!!! Nie na kazdym ubranku jest metka a nawet jak jest to rozmiary potrafia sie diametralnie roznic

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

Dziewczyny, dzisiaj mam 22 dzień cyklu i pojawiło się brązowe, bardzo ciemne plamienie.. Czy to możliwe żeby to była implantacja ? owulację miałam około 15-16 dnia cyklu.. a cykle mam 30-31 dni. Nie chce się nakręcać ale takie coś mi się jeszcze nie zdarzyło.

Czy któraś z was miała takie plamienia na początku ciąży??

Mozliwe jest wszystko. Ja nie mialam takich plamien na poczatku ciazy, w sumie jakies tam.mialam ale ledwo co i to juz chyba po terminie @
Brudna wkladke, ze tak napisze mialam tez w okolicach implantacji, ale zbieglo.sie.to wowczas z cytologia, wiec do.konca nie wiem czy to byla oznaka implantacji

Adrianka [emoji173] 31 tc

India ja już nie mam siły latać po lekarzach. I tak nic nowego się nie dowiem. Jestem już po @ a brzuch mnie ciągle boli jak na @, i mam "suchy śluz" ciekawe czy w ogóle mam owulacje itd zawsze miałam jak byłam u gin na usg... Hm może kiedyś.
Marysiu dom jest zajebisty, nie taki duży 5 pokoi, na zewnątrz odnowiony w środku do remontu generalnego. Ma kilka garaży na podwórku. I jak na tą okolice jest tani bo 285tyś, gdzieś zapisałam ogłoszenie ale nie widzę, może już go nie ma.

reklama
Do góry