reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wydaje mi się, że wszystkie w porównaniu z pampersami będą sztywniejsze. My pampersów długo używaliśmy, do momentu aż Radek zaczął się turlać po łóżeczku - wtedy pampersy nie zdawały juz egzaminu i przerzuciliśmy się na rossmanowskie i takich używaliśmy już do końca ery pileuszkowej.
Do szpitala miałam paczkę huggiesów i jak dla mnie mega sztywne były.
Raz kupiliśy też helen harper, ale to nie mieliśmy wtedy większego wyboru - jechaliśmy na urlop chyba. Dały radę, ale też były sztywne.

reklama
Dzięki, w ogóle wcześniej nie widziałam tego posta chyba, ze na automacie czytałam :p
Z całą pewnością DADA najładniejsze :-D

Te lidlowskie sa normalnie w sprzedaży tylko pewnie droższe.

Ja z lidla kupować nie będę bo w mieście lidla nie mam a jechac specjalnie 15km po pieluchy to mi się nie uśmiecha. Na pewno Dady u nas zawitają :) i nie wiem czy nie tylko dady. No chyba ze trafie na pampersy w jakiejs dobrej cenie :)

Jeszcze Tesco mam u siebie ale nie używałam w ogóle tescowych i nie wiem jak z jakością

Zyciowa u mnie pranie juz sie na ogrodzie suszy. Podłogi odkurzalam i mylam wczoraj ;) pisałam Wam kiedys ze mój jakos w tej ciąży mniej mnie odciąża niż w poprzedniej... A teraz jak ma ta rękę w gipsie to juz w ogóle. Okna planuje na przyszły tydzień.

reklama
Aa w ogóle dzwonila dzis szefowa ze sa w sytuacji awaryjnej bo mojej kierowniczki teść zmarł, koleżanka na urlopie i na przyszły tydzień na dwa dni wracam do pracy. Jakos mi tk dziwnie się wydaje ze nie bedzie mnie po 8h w domu a tu raptem miesiąc minął odkąd poszlam na l4

Do góry