reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wczoraj koleżanka mojej szwagierki urodziła , ale poród : poszły jej wody o 15h pojechała do szpitala , w 10 min dali znieczulenie i urodziła o 16h14 , zero jakiegokolwiek bólu i skurczu , masakra czy to możliwe ? Podobno jak wody pierwsze odchodzą to nie ma boli , ja tez tak chce ![emoji30][emoji1317]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

reklama
Hej witam się z nad kawusi. ..

szykuje się upał co niezbyt mnie cieszy. ..

Czarnuszka dzięki :)

OlaMagda ale fajny poród chyba każda rodzaca sn taki by chciała :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja się witam jak zombie.

Igi w nocy oczy jak 5 zł normalnie i leży i się patrzy. Spać nie pójdzie bo po co jak w dzień jest fajniej :) cały dzień przespi. Noc jest na imprezę. Zarezewowana :D

Przbiore go teraz i mam nadzieje, że usnie bo przecież już dzień xD spałam 3 h dzisiaj.

Ola no to fajnie jej się trafilo ;) tak króciutko.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

My z Radkiem dopiero wstalismy - nie pamietam kiedys ostatnio wstalam po 8.... Czuje sie zamulona.... Ide kawe

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Ja też chcę taki poród jak to możliwe hehe ;)
Dzisiaj w nocy mnie brzuch bolał troszkę ale nie aż tak mocno. A jak wstaje siku to jestem normalnie taka połamane chodzić się nie da. I już czuję pipke taj jakby mi miała odpaść zaraz.
Szczerze to ja nie wiem jak ja będę rodziła jak ja wcale siły nie mam . Dostaje takiej zadyszki jak coś robię ze szok . Mecze się szybko. Co to będzie ze mną ?

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

Ja też chcę taki poród jak to możliwe hehe ;)
Dzisiaj w nocy mnie brzuch bolał troszkę ale nie aż tak mocno. A jak wstaje siku to jestem normalnie taka połamane chodzić się nie da. I już czuję pipke taj jakby mi miała odpaść zaraz.
Szczerze to ja nie wiem jak ja będę rodziła jak ja wcale siły nie mam . Dostaje takiej zadyszki jak coś robię ze szok . Mecze się szybko. Co to będzie ze mną ?

Nadziejka No normalnie jakbym ja to pisała o sobie ! [emoji20][emoji53][emoji58][emoji37][emoji31]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 39tc

Życiowa oby tak było jak mówisz ,bo nie wiem czy ze mnie taki leń czy to te ponad +20 kg mi się daje we znaki . Nawet ogolić się nie mogę porządnie bo nie dość że nie wygodnie to jeszcze się mecze godzinę bo nogi mi cierpna strasznie .

Ola ta końcówka to jest dla mnie okropna normalnie.;/

reklama
Do góry