reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziendobry :-) ja jem śniadanko na tarasie póki nie ma upału ! Wszyscy u mnie jeszcze śpią , oglądałam tv do 1h w nocy :-D ...
Nogi mam spuchnięte jakby igły w nich ale pozatym jest ok ! Juz mam dość jak wszyscy sie mnie pytają : to rodzisz czy nie ? Kiedy wyjdzie ? Jeszcze nie rodzisz ? Jezu ! No jeszcze nie jest mój termin no! Ja urodzę jak dwa poprzednie to 2-3 dni przed terminem , czyli wychodzi mi 2,3,4 wrzesnia !
Czarnuszka - Gratuluje jeszcze raz [emoji182][emoji254][emoji259]
MalaMi- kryj sie naprawde przed tymi upałami :-/
Życiowa - masz jak ja na koniec tygodnia lub miesiąca pusto w lodowce , jak ja tego nienawidzę .. Ostatnio powoli sie przyzwyczajam do driva ! Czyli na necie zamawiam i jadę po zakupy gotowe spakowane omijasz łażenie pi sklepie kolejki itd .. Driva ma auchan, carrefour, leckerk. Lidl niestety nie ma tej opcji wiec jeżdzę po podstawowe tez :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Laski... Podczytuje tu na BB listopadówki i stwierdzam ze jestem w szarym końcu, one juz maja wszystko skompletowane, ba nawet poprane i poprasowane a ja jeszcze nie mam nawet miejsca na ciuszki dla Amelki zrobionego. Nie mowiac o zakupach... Tyle rzeczy mi jeszcze brakuje- dupereli i większych tez a tu raptem 2,5 m-ca zostało... Trochę się przeraziłam ze ja taka w tyle. A finansowo tez nie chciałabym wszystkiego w jednym miesiącu...
Viola, ja wczoraj domawialam ostatnie niezbedne rzeczy. Zostal jeszcze materac ale ten zamowie w polowie wzesnia. No i pranie tez mam nieskonczone, wiec sie nie przejmuj - jeszcze jest czas ;-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Czarnuszka, wow - jeszcze tylko 2 tygodnie :-) :-) :-)
Co do testu to nie wiem kochana, 10 dni to przykrotko- jeszcze ze dwa odczekaj i jak chcesz robic to sprobuje ten o jak najmniejszej czulosci

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

OlaMagda u nas nie ma niestety tej opcji... a szkoda. w sumie w przypadku Auchan u nas jest tak ze raczkuje bo w Jeleniej dopiero powstał przy wchlonieciu reala. akurat tam pracuje[emoji14]tzn pracowałam...

ale fajna by to była opcja. zresztą ja musze najpierw do lidla po ta pościel i bluzę iść[emoji14]koooniecznie ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Witam i ja . Ignaś dziś spoko nocka. Juz druga taka miła , teraz tuli się z tatą.
Jedziemy dziś nad czoche na kilka godzin.

[emoji16]

Dziewczyny na końcówce najgorzej. Znam Wasz ból. A brzuch do teraz mnie swędzi bo się tym.razem kurczy i rozstępy swedzola :) ale dzieci wynagradzaja.

A i musze się pochwalić, mój mąż będzie miał rodzeństwo!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

KasiuMarysiu.. Bardzo Ci wspolczuje. Przykro mi z powodu dziadka... ;*

Czytam Was caly czas, albo nadrabiam zaleglosci jak trzeba. Oczekuje dobrych wieści - rozpakowan i pozytywnych testów!

Wiki, chcesz mi nakopac do dupy to dawaj ;D ha ha ha śmiało, rzeczywiście mamy najbliżej!

Ogoolnie to snap mi cos pierdyknal. Ale juz działa. :)

W ciąży nie jestem i na razie się nie zapowiada żebym była..:( ale kiedyś sie uda! Na razie tydzień do okresu , który będzie na sto.

Za to może w tym tygodniu smigniemy do...KARPACZA! jeaa!

Kulcia Igi jest cudny. Jeju...!

Życiowa, sama bym Ci brawo bila i pierdykla tej Durnej babie wrednej. Dokładnie tak - niech jej ta kurtka sie rozpruje. Ot co. Albo myszy zalegna.

Trzynajcie sie moje kochane ;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia Marysia pomysłu już nie mam co zrobić aby zaskoczyło. Wiesiołka brałam chociaż mam śluz ok, niby wszystko jak w zegarku. Mój M bierze tabletki na poprawę jakości nasienia.
Wiki badania hormonów robiłam i autoimmunologiczne.
Ostatnio dowiedziałam się że moja znajoma jest w ciąży i tak w skrócie pisząc nie jest pewna z kim bo ona z tych "rozrywkowych" no i coś mnie trafia... Nie ma sprawiedliwość na świecie...

Do góry