reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

viola mi pasował wymiar bo moi rodzice taki kupili a ze kupowali również kolderke i podusie to chyba kupili pościel pasującą[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Mnie sie Czarnuszkowa kiecka nie wyswietla, bede musiala na kompie sprawdzic.

Viola, to gartulacje zakupowe :-)

Ja zajadam placuszki z awokado i pomidorami.... I ogladam moj ulubiony serial

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Ja tez nie widze zdjec czarnuszki....
Byoam w lidlu dzis przy okazji tak chwile po 11 to szarancza przeszla! Kupilam jeden komplet body[emoji5] ale za to w ccc kuoioam malemu buty przecenione z 60 na 18zl[emoji5]

Hejka.
Napisze wam przepis na polewe ktora uzywam do ciast
0,5 kost margaryny
3 lyzki wody
3/4 szkl cukru
3 lyzki kakao
(Zagotowac mieszajac i wystudzic i polac wystudzone ciasto)
Dla polysku 3-4 krople octu

Ja zawsze dodaje na wierzch wiorki kokosowe albo siekawe orzechy[emoji5][emoji5][emoji5] jest pyszna

A teraz na super surowke ktora mozestac nawet 3 tyg w lodowce w pojemniku.
1kg bialej kapusty
1 duza cebula
1 lyzka soli ziolowej
2 duze marchewki
(Kapuste poszatkowac, marchew zetrzec na wiorki a cebule pokroic na kostke. Polaczyc wszystko z sola i odstawic na min. 20 minut.)
1/2 szkl cukru
1/2 szkl octu
1szkl wody gazowanej
1 niepelna szkl oleju rzepakowego
(Wymieszac zalewe i polaczyc z reszta. Przełożyć wszystko do pojemnika) przed kazdym podaniem wymieszac.

Robi się półtorej porcji [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji486][emoji486][emoji486]
1472303569907.jpg

Załączniki

• 1472303569907.jpg
    1472303569907.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 234
MałaMi tylko w zamkniętym pojemniku koniecznie trzymać trzeba jak jest cebula...
cebula ponoć pochłania wszystkie bakterie z powietrza w okół :)

idę wziąć prysznic bo się roztapiam[emoji14]
pokroilam 3kg marchewki i poporcjowalam brokuły do mroźna :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hej Laski ;)
Melduję, że żyję ;p ostatnio opuściłam się w forum, ale mój miał teraz tydzień czasu który mogliśmy razem spędzić i jakoś tylko podczytywałam co u Was ;)
Jest tyle postów, że nie odpiszę wszystkim co musicie mi wybaczyć, obiecuję poprawę ;)
U nas wszystko dobrze ;)
Wiki pamiętam, że pytałaś o przeczucie co do płci Maleństwa, ja mówiłam że będzie dziewczynka a wszyscy dookoła, że chłopiec ;p i gdzieś później zaczęłam się śmiać, że skoro twierdzę, że dziewczynka to będzie chłopiec tak na przekór ;p ale bardzo nas cieszy synek ;)
Ściskam Was ;*

reklama
Ej, od dwoch godzin mam skurcze.... Po godzinie wzielam nospe i przeszlo na 20 min, a teraz znowu czuje... :-( nie boje sie, ze to porodowe, ale przyjemnie nie jest

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

Do góry