reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India- no wiem [emoji4]ze jestem kolejna ! I wiem ze w tym tygodniu rodzę [emoji1360][emoji1][emoji1][emoji1]
Obojętne mi jest czy to bedzie jutro czy niedziela , nie chciałabym tylko w czwartek 01/09 bo jest rozpoczęcie roku [emoji2]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

reklama
Dokladnie Marysiu tymbardziej ze moj maluch ma juz/dopiero 17 miesiecy a jak mala sie urodzi to bedzie mial 22 miesiace. Bede miala dwa lozeczka w pokoju hahaha!
Ciekawe czy sie potwierdzi ze bedzie dziewczynka 22.09 mam polowkowe
1472471048490.jpg

Taki tort bez okazji, zwykła ciążowa zachcianka[emoji38]

Załączniki

• 1472471048490.jpg
    1472471048490.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 145
Ola juz 3 ma w drodze... Ehh co za los...

OlaMagda no nie wiem co Ci zyczyc, chyba lepiej po 1 bo jak by Cie dzis zlapalo to wyjdziesz do 1 ze szpitala?

MalaMi Ty to cukiernikiem jestes czy cos?

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Nie Marysiu ale czasem piekę ciasta i torty. Boki przewaznie mi brzydkie wychodza, nie umiem zrobic ich na gladko wiec przewaznie obsypuje je czyms[emoji5]

Ale przynajmniej sobie jakos radzisz:) pojdziesz do wprawy , spokojnie. Teraz dwa torty urodzinkowr bedziesz robila to szybko sie nauczysz;)

Życiowa spisz????

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Marysia - pewnie, ze dasz rade :-)
MalaMi, dobrze, ze ja takich zachcianek.nie mam bo takiego cuda bym nie dala rady zrobic!!!!
Dziewczyny, tez sie balam, ze mojej siusiak wyrosnie, ale podobno nie wyrosl ;-)

Do mnie ze szpitala dzownili i po raz drugi przesuneli mi o tydzien wizyte u diabetologa. Jak dla mnie moga ja tak co tydzien przesuwac :p

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

KasiaMarysia- jakby mnie teraz wzięło to pewnie ze wyjdę szybko , przy drugim kolejnym dziecku jestes tylko 2 doby w szpitalu nie 4-5 :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Marysiu - mierze 4x dziennie

Ola, u nas tez po SN dwie doby trzymaja niezaleznie od tego, ktore to dziecko.
Radka urodzilam w piatek, a w niedziele w porze obiadowej wyszlismy do domu

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
Kasia trzymam kciuki żeby malpa nie przylazla

OlaMagda u nas tez po cc wypuszczają po 2 dobach. Ja rodzilam w piatek i w niedziele po 48h miałam wyjść do domu tylko młodemu właśnie w niedziele wyszla jakas wysypka na ciele i nas zatrzymali. Pobrali próbkę czy to nie gronkowiec, okazalo sie ze nie i po kolejnych dwóch dobach byliśmy w domu :)

Do góry