reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wy bedziecie miec drugie dziecko tak samo jak India , Anna , MalaMi i zadna z Was nie marudzi.

Anna myslisz ze mogloby cos urosnac miedzy nogami?? ;)

mam nadzieje,ze nie ;-) lekarz mowil,ze wszystko moze byc tam opuchniete i z czasem moze cos tam wyskoczyc, ja jednak wole nie :-)
u nas nie drugie, a trzecie dzieciatko bedzie :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Nie mam. Ale mam taki spray aloesowy ponoc 100% aloes. Robie oklady z siemienia i smaruje alantanem plus, trzeba czekac na efeky. Kolezanki malej ponad dwa tyg schodzilo.

To nic, trzeba czekac Mala. Jak nie pomoze to bedzie trzeba sprobowac czegos innego.

Anna hi hi hi trzymam kciuki za dziewczynke.

Nadziejka wez nie zartuj[emoji14]

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Kasia ja miałam w ciazy puls nawet 132 i lekarka powiedziala ze prawdopodobnie mam tachykardie. Zgłoś swojej gin.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kuleczko ja juz nie raz mialam 130
1472499938323.jpg
1472499949273.jpg

Ona wie o tym. Mialam ekg i wyszlo podwyzszone ale ona sie nie zna na tym i wyniku nie konsultowala.
A po porodzie Ci mowila zebys poszla do lekarza?

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1472499938323.jpg
    1472499938323.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 146
  • 1472499949273.jpg
    1472499949273.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 146
Kasia ale ta trachykardia jest też wskazaniem do cc z tego co wiem... tak Kulcia?

ja mam puls czasami 170a za 170a 50[emoji14]ale przy arytmii to norma[emoji14]

34tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Do góry