reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zyciowa - super łóżeczko
India- tez tak mam boli jajnik pachwiny wstać sie nie da , i biodra tez od niedawna , a obrączka juz zdjęta od 36tc :-)
KulCia- ale robisz smaki na pierogi !!!
Marysia- czarne motylki ;-)
Ty juz przygotowana taka :-) to ja dopiero wczoraj wszystko na ostatni guzik , książeczkę rodzinna bym zapomniała ... I tyle i czekam nic nowego , Milena ma jeszcze 5 dni :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Kasia Marysia ja nie lubię takich ozdobnikow... wiec jestem na nie :)
ale to kwestia gustu.

a na allie to ja bym dużo rzeczy zamówiła. .. ale się powstrzymuje bo jak już pójdzie jedno zamówienie to przepadne[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Motylki czarne Kasia :)

Ola no to czekamy :)

No jak ona ma cc mieć to wiesz. A dziecko ma 2700 wiec luźno może rodzić takiego szkraba. Dodatkowo ona ma poważna wadę serca wiec powinni o niej też myśleć.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1472551064101.jpg
1472551069066.jpg
to czulosc 10 , okresu nie ma nadal. Poczekam ze dwa dni I zrobie kolejny

Załączniki

• 1472551064101.jpg
    1472551064101.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 135
  • 1472551069066.jpg
    1472551069066.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 139
Zycioa super łóżeczko :) i ten organizer :) ja tez miałam falbanke maskującą pod materaz bo bylo mi widac wszystko co miałam w szufladzie. I teraz tez ja zaloze :) pościel musze zakupić i ochraniacz na szczebelki.

India noo jakie zakupy, to Ty juz z przygotowaniami jesteś prawie na top top :) co tam jeszcze oprócz gemini zamawialas?? ;)

Ja dzis przechodziłam obok lumpka i tak mi sie przez drzwi ladniutki kombinezon rzucił w oczy polarkowy. Bo w sumie na listopad nie będę potrzebowała jeszcze typowo zimowego tylko jakis lżejszy chyba nie?? No ale ten dzis w lumpku niestety byla na 6-9m-cy a żeby byl chociaż 3-6 to bym brala :)

reklama
Kulka a cos mówią lekarze twojej koleżance czemu czekają z cc?? Może mają jakieś powody??

AniaaH!!! A ty bylas na wizycie u tej gin?? Miałaś mieć jakos pod koniec sierpnia tak??

Do góry