reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

to wtedy jest zagrożenie życia lub zdrowia matki lub dziecka i staje się to priorytetem. a nie bo kogoś boli. .. to jest pewnie zasadnicza różnica.
ja rodziłam w szpitalu gdzie była nawet sala operacyjna tylko do cc na porodowce i mieli swojego anestezjologa a znieczulenia i tak nie robili zoo na prośbę rodzącej. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja pierwsze dziecko bez znieczulenia, na własne życzenie ( głupia ja ) i po co takie męczarnie maskara . Nigdy więcej bez znieczulenia !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Dziewczyny ja juz mam cholernego stresa :-( moje dzieci przyszły jedno 3 dni przed terminem drugie 2 , teraz został jeden dzien a tu nic ... [emoji51][emoji51][emoji51][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

Termin porodu 5/09/2016

OlaMagda no widzisz a u nas większość kobiet tak rodzi... bo nie mają wyboru. albo przy 7cm wanna to tez rarytas bo np. jest jedna na wszystkie rodzące. .

wkurza to bo składki zdrowotne są zajebiście wysokie a ***** nam się należy i tyle. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie chce znieczulenia poki co:) dam rade, dam rade [emoji1]
Zyciowa moze ma racje :) u mnie cisza.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Ostatnia edycja:
KasiaMarysia bułka była z almette ziołowym i pomidorem więc nic twardego ;p

Życiowa ktoś mi mówił że niby po nowym roku ma wejść jakąś ustawą czy wymóg o większej ilości anestezjologów właśnie żeby był większy dostęp w szpitalach do znieczulenia, ale nie wiem ile w tym prawdy i uwierzę dopiero jak zobaczę ;p
ja żeby rodzić ze znieczuleniem musiałabym jechać coś koło 60-70 km do innego miasta a wtedy to ani nikt mnie nie odwiedzi ani nic, dlatego wolę bez (tzn nie tyle wolę co muszę bo za daleko) ;p

OlaMagda dawaj znać jak by coś się w nocy zaczęło ;) nie mogę się doczekać kolejnego "forumowego" dzieciaczka ;)

Ps. Życiowa miałam pisać piękne ubranka, żabka przeurocza! ;D

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki :-)
No ja to chyba jutro szpital i zobaczymy ... Dziś w nocy o 3h poczułam taki bol żołądka i i jelit ze masakra !! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji32][emoji31][emoji37][emoji31][emoji31] odrazu do toalety troche mnie przeczyściło, straszna zgaga przy tym az bolał przełyk , na wymioty mnie brało ... juz myślałam ze mojego S bede budzić , ale potem jak zwykle tylko skutcze przepowiadające ..
Az sie boje jesc teraz chyba wypije tylko herbatę :-/

Termin porodu 5/09/2016

Do góry