reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Spore te nasze forumowe dzieciaczki [emoji5] teraz czekamy az Ola urodzi[emoji5]
Nadziejka raczej i tak nie dalabys rady urodzic chyba normalnie

reklama
Moje gratulacje Kasiu :-) Sliczna laleczka [emoji1360][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji1413][emoji1413][emoji1413][emoji1413]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Marysia gratulacje!! :* Madzia jest słodziutka! Dobrze ze nie męczyli cie dluzej i zrobili cc. Da sie przeżyć prawda??
Malutka pije z cyca??

Nadziejka jak tam mamusiu?? :)

Ola co tak umilkłaś??

reklama
Anka haha jakbym czytała o sobie bo ze mną tak było :D trafne masz uwagi kochana , dobrze, że wróciłas do nas. Brakowało Ciebie tutaj.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kuleczka jak tez tak zrobilam :)
I to jeszcze położyłam ja sobie na swoim łóżku więc było mi tak ciasno i niewygodnie ze masakra ale warto było hehe
Nigdy chyba nie zapomnę naszych pierwszych godzin.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry