reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry, idziemy zaraz do szkoły. Caly dzien bede miala zalatany, bo trzeba podjechac do ikei, castoramy, do szpitala, do przychodni...

Dziewczyny, piszcie jak maluszki, czy sa z Wami caly czas, jak sie Wy czujecie, czy bardzo boli.

Ola, co u Ciebie? cisza?

Ja zauwazylam, ze brzuch mi idzie powoli w dol, bo pepka juz nie widze....

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Czesc dziewczynki :-) u mnie Nic z Nic , nic do przodu sie nie posuwa :-/ , ciagle skurcze co 1-2h i troche wczoraj duzo różowego śluzu moze czop ?
Moja leniwa córka nie chce wyjsć ,wiec pozostało jutro :-)
Zaraz wstaje , moj juz do pracy pojechał ja małego zaraz do szkoły na 8h15 [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514][emoji514][emoji514][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Dzien dobry.
Jak tam pierwsze nocki w dwójkę?
Ola do jutra to już wytrzymasz z palcem w nosie, a wtedy porozmawiaj trochę z córką żeby jej to nie zostalo, takie lenistwo :)

Ja nie moge coś spać, teraz wstaje a od 16 jestem flak okropnisty....

Miłego dnia dzewczynki

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. A ja mam rownież pytanie dotyczące tego czy jest szansa abym była w ciąży.
Sytuacja wyglada następująco. Ostatni okres zaczął mi sie 22 sierpnia. 28 i 29 kochaliśmy sie z partnerem z finałem w środku.
Cykle mam 26/28 a OWU miedzy 10/11 dniem cyklu.
Dziś jest 17 dzień cyklu i strasznie zaczął bolec mnie dół brzucha jak na miesiączkę oraz plecy w odcinku dolnym.
Czy jest możliwość aby doszło do wyklucia bejbika?
smile.png

Marysiu polozne pomagaly Ci wstac? Stopniowo po malu sie rozchodzi. Z dnia na dzien bedzie lepuej. Mnie jak postawili po cesarce to praktycznie odrazu chodzilam prosto.
Super ze mala spokojna[emoji5] u mnie daiecko daja na drugi dzien dopiero ale teraz bede chciala zeby polozne przynosily mi go do karmienia[emoji5]

reklama
Do góry