reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej :)
KasiaMarysia mi jak położna pozwoliła wstać to od razu skorzystałam. i najpierw rano szłam szurajac nogami zgieta lekko... ale już po południu jak wstawałam to coraz bardziej się prostowalam żeby zrosty się nie robiły no i szczerze to starałam się mało leżeć tylko siedzieć lub poleżeć albo na bokach leżeć. .. żeby zmieniać pozycję w miarę często i się ruszać. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
drugi cykl więc to początki. Staram się obserwować dobrze swój organizm. Tak naprawdę od 14 dnia mam cały czas podwyższoną temperaturę. A dziś to już apogeum z podbrzuszem. ciągnie , piecze aż plecy z tyły bolą. Bardzo dziwne uczucie...

Zoska szanse są. co do owu to ja już wychodzę z założenia że nawet mając cykl jak w zegarku nie można być na 100% pewnym chyba że ma się monitoring cyklu.
nic poza czekaniem do dnia spodziewanej @ nie umiem ci doradzić. .. wtedy oczywiście test :)
trzymam kciukasy żeby się udało ;)

owulacje mam zawsze bardzo szybko nawet przy regularnym cyklu. już 2/3 dni po okresie zaczyna mi się. W pierwszej ciąży niestety poroniłam ale do zapłodnienia też musiało dojść 7/8 dzień cyklu.
Zastanawia mnie tylko dziś ten ból podbrzusza takie pieczenie rozciąganie i jakby mnie ktoś napompował..

mam nadzieje, że to oznacz bejbika bardzo bym chciała. Cały cykl generalnie się nie zabezpieczaliśmy wiec mam nadzieje, że coś z tego się wykluje :)

reklama
Zośka tego ci życzę :)

ale wiedz ze niekiedy zajście w ciążę nie jest takie łatwe a droga do upragnionych dwóch kresek jest pełna rozczarowań łez i zawodów. ..

Do góry