reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India 2,5 tyg?! To juz?!!

Lasski ja nie mam jak zobaczyc waszych zdjec. W domu polajkuje i po kocham:)

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
No Marysia, przerazilam sie jak zobaczylqm, ze 3 tygodnie wrzesnia zostaly i jakbym za te 3 urodzila to by byl taki sam czas jak z Radkiem....zostaly 2 tygodnie do donoszonej

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Anka, dobrze piszesz. Przydadza nam sie kolejne ciezarowki.
Ja caly czas czekam, az wszystkie nasze szczesliwie wrzuca pozytywa :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Zostanę zostanę :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) a Ty Anka jak juz daleko? :)

Ja dziś zrobiłam ten test ale jakoś na spokojnie jestem i nie dowierzam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zostanę zostanę :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) a Ty Anka jak juz daleko? :)

Ja dziś zrobiłam ten test ale jakoś na spokojnie jestem i nie dowierzam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis 5t1d wiec początek. To moja już 4 ciąża a z tego dwie nie skonczyly się szczesliwie wiec mam nadzieję ze teraz bedzie dobrze.

Zoska napisz cos o sobie. Skad jestes, ile mazz lat itp

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ania i Zosia dajcie mi swoje dane na priv albo tu to was do tabelki wciągne ;)
Potrzebuję wasz wiek, która to ciąża, termin porodu i który tydzień ciąży ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje ciazowe zakupy, tak tak te niebieskie spodnie jak wypiore to obetne[emoji5] bluzke i wlasnie te spodnie niebieskie kupilam przez neta i jestem zadowolona.
1473442691850.jpg

1473442700060.jpg

Załączniki

• 1473442691850.jpg
    1473442691850.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 254
  • 1473442700060.jpg
    1473442700060.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 254
Wiecie ja im dluzej tu mieszkam tym jest gorzej, trzeba sie pod kogos podporzadkowac itp.
Rodzice sa na urlopie teraz i firma zajmuja sie bracia i moj M tez pracuje ogolnie to kolo domu jest warsztat itp i jeden z braci jest pojebany i miesza wszystkimi tak zeby rodzice mysleli ze np moj M albo ten drugi brat nie chca czegos robic a tak naprawde on mial to zrobic..... psuje strasznie atmosfere bo mysli ze ma mgr to jest najmadrzejszy na swiecie a reszta to dno totalne.....ehhhh oby ta budowa jakos w miare poszla i dom doprowadzic tylko do stanu aby moc sie wyprowadzic, nie musze miec wszystkiego wykonczonego

reklama
India kurcze ale szybko leci ten czas. Już niebawem Ada będzie na swiecie:)
Ola coś umilkła...
Mała Mi współczuję sytuacji...wyjedz i odpocznij

Do góry