reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wybaczcie ze dzis sie nie odzywam. Kurde same problemy. W dodatku mam wrazenie ze szew mi po lewej puscil. Mam gulke bolesna po lewej stronie tak jak szew i wyzej. :(

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Violu kochana P przyjezdza i bedzie na weekend zeby pomoc mi z mala.
A jak Ty sie czujesz? Kupilas pokrzywe???;)
Ooo pokaz brzuszek i reszta ciezarowek tez[emoji8]

Kulcia moja Magda tez tak lubi lezec:) ale zdarza sie ze cyca tak szuka.
Ja poznaje po tym ze sie prezy, wygina i rzuca nozkami.

Życiowa piekny stroj ma Marysia:) powodzonka dla mezusia na rozmowie.
Urodzisz tego dnia co ja tylko miesiac pozniej:)
Juz niedlugo zostalo:):)
Tak mysle ze moze byc u Ciebie jak u mnie, miala byc mala , a tu kluska 3809,g.

Ola ja tez slyszalam ze piwko pomaga. Po cc mleko moze byc 4-5 doba dopiero.

India dobrze ze na wizycie wyszlo ok:) a jak z ta recepta?

Nadziejka ja wczoraj pierwszy raz Magde kapalam. Bylo milo, nie denerwowala sie, ja tylko musialam uwazac zeby kikuta nie zamoczyc.
Jesli chodzi o organizacje dnia to przewijam, karmie i usypia wtedy albo cos robie albo spie. Czekam chwile az mocniej zalapie sen i robie wszystko. Czas mam ok 2,5-3 h.

Witam sie z rana. Wsumie to juz przed 5 wstalam. Wyjezdzamy troche pozniej niz w planach bo M padniety jest. Duzoooo pracowal. Wlasnie skonczylismy sniadanie i pakujemy ostatnie rzeczy i w drogeee[emoji5] maly ma nawet dobry chumor mimo ze go obudzilam. Baa nawet dal mi buzi[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Marysiu jak cos sie dzieje z rana to smialo mozesz jechac na ip tam gdzie rodzilas. Aaa i super ze P pomaga. Jak sie czuje w tej roli?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Violu kochana P przyjezdza i bedzie na weekend zeby pomoc mi z mala.
A jak Ty sie czujesz? Kupilas pokrzywe???;)
Ooo pokaz brzuszek i reszta ciezarowek tez[emoji8]

Kulcia moja Magda tez tak lubi lezec:) ale zdarza sie ze cyca tak szuka.
Ja poznaje po tym ze sie prezy, wygina i rzuca nozkami.

Życiowa piekny stroj ma Marysia:) powodzonka dla mezusia na rozmowie.
Urodzisz tego dnia co ja tylko miesiac pozniej:)
Juz niedlugo zostalo:):)
Tak mysle ze moze byc u Ciebie jak u mnie, miala byc mala , a tu kluska 3809,g.

Ola ja tez slyszalam ze piwko pomaga. Po cc mleko moze byc 4-5 doba dopiero.

India dobrze ze na wizycie wyszlo ok:) a jak z ta recepta?

Nadziejka ja wczoraj pierwszy raz Magde kapalam. Bylo milo, nie denerwowala sie, ja tylko musialam uwazac zeby kikuta nie zamoczyc.
Jesli chodzi o organizacje dnia to przewijam, karmie i usypia wtedy albo cos robie albo spie. Czekam chwile az mocniej zalapie sen i robie wszystko. Czas mam ok 2,5-3 h.

Nie dostalam recepty, na IP nie wypisuja

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Ja zaraz budze malego do szkoly, zrobie mu sniadanie i w droge. Dzisiaj jade na badania krwi... Jak ja nie lubie byc glodna... Chyba zjem jakiegos wafla ryzowego

TP 12.10

Marysia, Ty pokaz blizne lepiej lekarzowi jakiemus bo to sa powazne sprawy...

Ola, a oprocz wczoraj to ja dokarmiaja mm?

TP 12.10

reklama
Witam sie z rana. Wsumie to juz przed 5 wstalam. Wyjezdzamy troche pozniej niz w planach bo M padniety jest. Duzoooo pracowal. Wlasnie skonczylismy sniadanie i pakujemy ostatnie rzeczy i w drogeee[emoji5] maly ma nawet dobry chumor mimo ze go obudzilam. Baa nawet dal mi buzi[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]
Marysiu jak cos sie dzieje z rana to smialo mozesz jechac na ip tam gdzie rodzilas. Aaa i super ze P pomaga. Jak sie czuje w tej roli?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ,a jak tam ta jego pupka??
P czuje sie jeszcze nie pewnie,bo Magda jest mala dopiero tydzien ma.
Dzis jade do ginka po zaswiadczenie to i pokaze jej rane. Na ip nie pojade, bo dziecka nie zostawie.
Jedzcie bezpiecznie i dawaj znaki zycia:)

Do góry