reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia Marysia ja rozpuszczalam w mleku jak piłam na początku. Myślę ze sojowe może byc.

AniaH kurczę dziewczyno odezwij sie do nas :-)
Wiki ale super!! Caly czas będziemy przeżywać po kolei wszystkie ciąże, przynajmniej nie zapomnimy jak to jest :-)

Ja sobie pije naleweczke za zdrowie wszystkich naszych ciężarówek [emoji6] aha i paznokcie pomalowalam po niewiem jak dlugim czasie [emoji12]

Mala dzis strasznie marudna byla, nawet nie pospala porządnie w dzien. Ewidentnie jej coś na brzuszku siedzialo bo.sie napinala raz na jakis czas i dziki krzyk byl. Ale przed kapaniem walnela kupe i ladnie zasnela po.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Życiowa mamy pytanie na temat tej salatki z tortelini- szukałam dzis serowego i znalazłam tylko serowo-grzybowe. Gdzie ty kupilas samo.serowe?? I dużo jajek gotujesz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Dziewczynie na sali obok odeszły wody i taki rumor że chyba cały oddział nie spi.
Mi jak wody odeszły w nocy przy Tosi to leżałam w 6 osobowej sali to nawet nie wiedziały że zjexhalam na salę przedporodowa dopiero jak mąż rzeczy zabierał :) a ta to taka głośna jakaś. I to nie pierworodka bo przychodzi do niej córka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu, lepiej juz ze spaniem. Co prawda nocy nie przespi, ale czasem mam mozliwosx przEspac 5 godz. Biorax pod uwage, ze przy Radku wstawalam co 2 godz i jadl 40 min to teraz mam luksus. Nie narzekam za bardzo :-)

Wiki, fajnie :-) Gratuluje :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anka może ciąża bliźniacza i dlatego taki szał.

Ja się nie wyspalam dziś. Igi ma regres snu 4 miesiąca i od 3 dni się budzi na mleko raz. A teraz zrobił kupę (normalna ;))wiec wstajemy.

atdctrd8ammce1aq.png

Oo Wiki gratulacje kochana ;* no ja dopiero w 12 czy 13 tyg wam napisałam ale to dlatego że nikomu nie mówiliśmy bo się balismy jak to się może skończyć.

Suuper kochana ciesze się bardzo;*

zrz63e5eihevjza5.png

A ile wam jedza dzieci ? India , kulCia ? Ze takie głodne :-)
Moja nie budzi sie w nocy od drugiego miesiąca , ostatnia butelkę pije o 20h-21h miej więcej, wypije zawsze 180ml i usypia 21h3-22h i śpi do 6h lub 7h rano , czasem sie zdarzy 2-3 razy w tygodniu ze sie obudzi ale nie płacze o 3h lub 4h ale dam cumla przewrócę ją na drugi boczek i śpi odrazu .
Zawsze tak z Moimi dziećmi robiłam, No wiadomo ze pierwsze 2 miesiace dawałam w nocy czy to mm czy pierś ale pózniej juz nie bo bez przesady , tak uczyłam ze w nocy sie śpi a nie je , nawet lepsze to dla żołądka pediatra powiedział ze w nocy odpocznie żołądek .

Dzieci moje wysłałam autobusem w Alpy do teściowej wlasnie a my dojedziemy wieczor na kolacje i potem w nocy wracamy bo remonty czekają a szkoda nawet jednego dnia .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Marysiu, lepiej juz ze spaniem. Co prawda nocy nie przespi, ale czasem mam mozliwosx przEspac 5 godz. Biorax pod uwage, ze przy Radku wstawalam co 2 godz i jadl 40 min to teraz mam luksus. Nie narzekam za bardzo :-)

Wiki, fajnie :-) Gratuluje :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Dobrze jest:) a o ktorej zasypia:)

Chyba dziecko mi się naprawiło:)

Wiecie co... Mam taką gule w gardle, pewnie od stresu i nerwów, bo kiedyś też tak miałam.

Do góry