reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, Ty sie orientujesz czy masc konska ( chlodzaca) mozna przy karmieniu stosowac??

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Leeleeth,.moze ktos do nas zawita jeszcze ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png
To ja dołączam, jako świeżynka na forum :)

Dziś minął pierwszy nieudany cykl starań (przyszła @), więc liczę, że też mi się tu uda zarazić forumowym plemnikiem ;) Zawód był, zwłaszcza że wkręciłam sobie wszystkie możliwe objawy i przez jakiś czas byłam pewna, że zaciążyłam... Ale pocieszam się, że przynajmniej się napiję w Sylwestra :D

Aniu Ty to sie masz ale jeszcze troszke.
Wy tu o prezentach itd a my mamy raptem prezent dla rodzicow (bon do spa za 150 zl) co roku sie skladalismy na prezenty dla nich a w tym roku szwagierka wymyslila ze oni sie nie skladaja i nie beda kupiac prezentow bo nie maja niby pieniedzy (taaa jasne) takze sami im robimy prezent tylko pozniej delikatnie napomkne ze to tylko od nas jest. no i dla chrzesnicy M mamy prezent. M mowil mi ze mi kupil to co chcialam ( bon na 50 zl do kosmetyczki). a co ja jemu mam kupic? powiedzial ze nic nie chcw i koniec kropka ehh. myslalam moze zeby kupic mu czapke(zawsze je gdzies zgubi i nie ma) i wydrukuje niby karnet na narty i doczepie 50zl tak zeby bylo smiesznie hehe.
maly juz spi a my z M robimy cotton balle i beda na prezent dla jego siostr i matki.

To ja dołączam, jako świeżynka na forum :)

Dziś minął pierwszy nieudany cykl starań (przyszła @), więc liczę, że też mi się tu uda zarazić forumowym plemnikiem ;) Zawód był, zwłaszcza że wkręciłam sobie wszystkie możliwe objawy i przez jakiś czas byłam pewna, że zaciążyłam... Ale pocieszam się, że przynajmniej się napiję w Sylwestra :D
Witaj , napisz coś o sobie:)

Ja zrobie kolaż dla mamy ze zdjeciami. A tata i babcia dostana piekne ramki ze zdjeciami Magdy.

Smeg napisz cos więcej o sobie :-)

Anka no jestem ciekawa co ten lekarz zdecyduje...

Tak w temacie ramek do zdjec to my zrobiliśmy dziadkom na dzien babci i dziadka akurat Filip skonczyl rok wiec mieliśmy 12 zdjęć:

IMG_20161218_213756.jpg

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Załączniki

• IMG_20161218_213756.jpg
    IMG_20161218_213756.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 211
reklama
India no ja wiem ze jeszcze ma czas, ale powiem wam ze przylapuje sie na tym ze porównuje jak Filip zachowywal sie w danym momencie zycia. A wiem ze każde dziecko inne tym bardziej ze Amelka tydzień przed terminem a Filip dwa tyg po urodzony wiec trochę bardziej dojrzały...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry