reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola no ja byłam na kasę chorych u lekarza to nawet nie zlecił mi krwi i moczu na kolejną wizytę i nic mi nie powiedział i w ogóle czułam się jakbym była tam za karę. Ja nie mówię że tacy są wszyscy lekarze ale wkurza mnie to że muszę płacić żeby ktoś zbadał mnie i moje dziecko

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ile placilyscie za usg polowkowe? Bo ja się właśnie zapisałam i krzyknęła mi 300zl

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 250 zl

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Moja wredna małpa jednak się pojawiła... łaskawie po 35 dniach z prezentem imieninowym w postaci ogromnego bólu... :( ale mój M obiecał mi w nagrodę ogromną czekoladę... :D

Czyli reasumując, niepotrzebnie narobiłam sobie nadzieji, że może jednak jakimś cudem coś gdzieś się przesunęło i się udało... Z dwojga złego zaraz przed Nowym Rokiem możemy rozrabiać i może dostaniemy prezent Nowo Roczny? :)
Co sie odwlecze to.nie uciecze ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiecie bardzo tęsknie za polska ale jak słyszę ze 300zl za połówkowe gdzie ja tu mam za darmo to masakra chce mi sie płakać :-/ jak można płacić za cos co jest Potrzebne , połówkowe jest potrzebnym badaniem . Tu we Francji płacisz tylko jak zęby robisz albo jak operacje plastyczną, reszta jest opłacane przez państwo w 100% otrzywiscie płace takie ubezpieczenie miesięczne nie takie drogie i z tego jest wszystko opłacone .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
Ja noe placiclam, bo.mam pakiet medyczny z pracy. I na NFZ tez sie nie placi przeciez

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anna u mnie nie ma na nfz polowkowego.

Anka ja placilam 100 ale bez zdjec:/

Witaj gabrinka. Piekna data urodzenia. Trzymam kciuki za owocne staranka.

reklama
ja chodze prywatnie do gin bo na nfz jest kolejka minimum 3 miesiace.... wsumie place 100 zl za wizyte. za prenatalne z pappa i polowkowe nie placilam bo dostalam skierowanie od mojego gina

Do góry