reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia2310 no może tak być ;p poza tym my termin mamy blisko siebie, więc maluszki mogą się "podobnie" zachowywać ;) ja to mówię, że mój amortyzator jeszcze wygłusza hehehe ;)
Anka_32 tylko paluchem ;) ja dzisiaj zeszłam do piwnicy pomóc mojemu sprzątać i się zdziwiłam, choinkę mamy wielką schowaną a nie pamiętałam o niej ;p ale w tym roku jeszcze malutką stawiamy na komodę i z głowy ;)
Viola ja tam nie mam jeszcze pojęcia na temat szczepień ;/ będę musiała poczytać o tym, bo nie wiem jak szczepić i w ogóle. Ostatnio mój M miał w pracy szczepienie na pneumo i meningo i coś jeszcze i tak się źle po tym czuł, że nie wyobrażam sobie jak Maluszek może to odczuwać ;/ a w sumie już niedługo powinnam mieć jakieś zdanie wypracowane w tym temacie.

Uff zrobiłam dzisiaj wszystko co miałam zaplanowane i jestem w szoku, że czegoś nie pominęłam hehe
a dodatkowo wystawiłam sukienkę ze ślubu na sprzedaż, co odwlekałam już kilka tygodni ;) jeszcze sernik w piekarniku siedzi, ale ja już mam spokój, a jutro od rana pranie ubranek ;)

Lecę jakąś kolacyjkę ogarnąć i się będę lenić ;)
Miłego wieczorku ;)

Ide jutro i przekładam, zdecydowalam :-)

Ola piekna Milenka [emoji5]

India wow króciutko, ja aż taka odważna nie jestem :-) ale fajnie :-)
A kiedy chrzciny macie??

Nadziejka a u Twojego Filipka uspokoily sie te kolki jyz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Witam wieczornie.

Nuśkaaa jejku jak ja Ci zazdroszcze tego spokoju mmmm:(

Olamagda Milenka to na okładke magazynu się nadaje. Jak laleczka[emoji7]

India super Fryz:) a czapajke nosisz w zimie?

Anka są ładne drzewka, widziałam dziś.

Dzieki dziewczyny :-)

Viola - chyba w marcu lub kwietniu

Marysia- oczywiscie, ze nosze :-) a Ty?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

@dora032 dzięki za wiadomość.
Zmienilam konto bo na tamtym mi aplikacja nie działała.
Nie jestem już Babydream [emoji14]
U mnie pomalutku. Byłam u dwóch ginekologow na NFZ i żałuję. Żadnych usg i brak jakiejkolwiek rozmowy... Tak mnie ostatnio pouciskala i zrobiła cytologie że mnie wszystko bolało i pojechałam prywatnie na usg. Tam był 6 tydzień serduszko dopiero zaczęło bić bo 88ud/min. :)
Teraz zlapaly mnie silniejsze dolegliwości na wieczór od paru dni łapią mnie mdlosci i zgaga...
Badania porobione i jest wszystko dobrze. :)
Czekam dalej a jak na razie uważam bardzo na siebie, bo strasznie obawiam się straty...
Wstawiam Wam zdjęcie fasolki :)

1482271401-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry