reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dorcia czyli te 6 w 1 to nie dobre ? Moja Lila była nimi w Belgii szczepiona bo one są tam za darmo i nie miałam takich przebojów ale pewnie każde dziecko inaczej reaguje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej koleżanki siostra pracuje w sanepidzie i ona mówiła że ta szczepionka daje dużo powikłań Sporo nopow mają zgłoszonych po niej i ze jeśli jest możliwość zaszczepić ta 5 w 1 to żeby zrobić wszystko żeby ja dostać. Ona wcale nie jest wycofana ale trzymają dla wcześniaków i dzieci neurologicznych.

Dzwoneczki może u Was się to ząbkowanie jeszcze nałożyła. Sama temperatura to spokojnie jak innych zaburzeń nie obserwujesz to się nie martw na zapas.

reklama
Rozwala mnie brak kontroli i fakt że to na ostatnią chwilę wszystko. Ja Zosia samosia i bym sama chciała.
Moja mama zaoferowała się ze pomoże ale jej tempo pracy jest masakryczne. Jak jej mówię ze dywan trzeba wywietrzyc i wytrzepac to ta mówi ze mi wyczysci jakimś proszkiem i odkurzy. A to dziadostwo takie Jak jej raz czyszcilam tym dywan to mnie głowa rozbolala i prawie pawia puscilam. A okna w pokoju byly otwarte. Maz na weekend tylko w domu więc wczoraj i dziś sprzatal bo wcześniej mu się nie chciało a ja dla świętego spokoju nie naciskalam bo nie można się denerwować. Zostala do zrobienia sypialnia zeby mama sie nie obrazila. gdzie mama dwa tyg temu zabrala zaslony do prania i jak dziś pytam co z nimi to mówi ze jutro upierze. Wrrrr. A tak naprawdę to tam trzeba tylko wytrzeć lampy a kurzu zmyć podłogę i te zasłony powiesić.Nwet nie godzina pracy. Ostatnio maz wierzył materac i zmieniliśmy pościel we wtorek.

Zmierze Ci za kilka minut moja pieluche bambusowa, juz wczoraj mialam to zrobic, ale mi wypadlo z glowy :-)
Tylko ja ją raz uzylam do otulania, a tak to jako kolderka do wozka w cieply dzien

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz faktycznie ty masz ta dzdzownice fajna Teraz mi się przypomniało. Chciałam ten otulacz zamówić bo robie zamowienie w jakims sklepie internetowym ale zobaczyłam że mają dostępny tylko taki różowo fioletowy to nie bardzo kolor jak dla Franka

Wózek babydesign w koncu Nie wiem który model bo mąż z gościem gadał albo lupo Comfort albo jakiś na S

Pieluszke mam 120x120, a ta dzdzownica to byl tulik, kupowalam uzywany, taniej niz w sklepie, a i na jakosci nie traci po praniu. Kolezanka urodzila 1 maja i tez ma tulika, ponoc daje rade :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Coraz bardziej jedzowata się robię Jak sama zaczęłam to zauważać to chyba nie jest dobrze ze mną ;)

Dora, tak lezysz i myslisz biedaku, bo jakie mozna miec zajecia w szpitalu ciekawe :-)
Gwarantuje, ze dziecko balaganu w razie czego nie zauwazy ;-)

Pieluszke mam 120x120, a ta dzdzownica to byl tulik, kupowalam uzywany, taniej niz w sklepie, a i na jakosci nie traci po praniu. Kolezanka urodzila 1 maja i tez ma tulika, ponoc daje rade :-)

Dzięki poszukam tulika Takie tu nudy ze znów zaczynam zakupy robić To jest niebezpieczne dla mojego budżetu.

reklama
Do góry