reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hello,
Marysia, Ty karmisz, stad nieregularne cykle. A skad wiesz, ze owy byla w ogole?
Ja @ teraz nie mialam 70 dni ponad, a ze 3 razy w trakcie czulam sie na @
A jesli wpadka jednak to w koncu co ma byc to bedzie [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej Marysiu dziękuję już Zuzia wczoraj nie miała gorączki i humor też dopisywal także mam nadzieje ze już będzie lepiej, ale w sobotę się strachu najadłam

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, graco mirage - muszę zapamiętać na wszelki wypadek :-)

Hej :) gorąco jest super :) ja mam Lionel emma. Za 240zl jest identyczny jak graco właśnie ale ma budek przedluzana i podnozek podnoszony... chyba koszyk inny. Szukałam takiego wózka bo graco mi bardzo odpowiadał przy Marysi Ale jest droższy [emoji14]

A ja @ jeszcze bie dostalam xd

Ja przy Radku mialam baby design, ale one duzo drozsze sa i wolalabym juz tyle nie wydawac, chociaz byl wart swojej ceny

Dzień dobry :)
Ja wczoraj właśnie dostałam @ i w sumie to się zdziwiłam bo karmię piersią a to ponoć wtedy dłużej nie przychodzi. A już 2 tygodnie temu miałam takie jakieś lekkie krwawienie. Mówiłam ginowi na kontroli ale powiedział,że wszystko jest ok.
Kurde ja się muszę ogarnąć z tym wyjazdem tez bo w końcu noclegu dla nas braknie :p
Moja Ada też niby główkę podnosi ale pozycja na brzuszku to zdecydowanie nie jest jej ulubiona. Jak ma dobry humor to podniesie na chwilę ale zaraz zaczyna jęczeć.
Dzwoneczek dobrze,że juz Zuzi lepiej :)

Moja po kocu smiga, robi obroty, przewroty i chyba jeszcze troche i zacznie raczkowac. Ale zamiast siedziec buja soe na wszystkie strony i zebow nadal nie ma. Kazde bobo ma swoje tempo

Dzien dobry:)

Kulcia Igi juz 12 kg?[emoji33]woow rośnie chłopak.
Bez zabezpieczenia, z przekonaniem ze nic sie nie stanie. Pewnie znowu sie spoznia.

Kasia a lekarz Ci nie powiedzial kiedy dostaniesz okres?
Ja mialam taka syt.ze tydzien mi się okres spoznial, poszlam do lekarza ,a doktorka po usg powiedziała ,ze za tydzien bede miała okres. A jesli by nie przyszedl to zebym na wizyte sie umowila. I rowno za tydzien przyszedl;)
Bardzo bolena masz?

India nasze dziewczyny prawie z jednego wieku:) chyba za tydzien, dwa beda obie smiagac
1494222552-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysia, moja jeszcze az tak zaawansowana nie jest ;-) narazie lekko noge podnosi, ale jeszcze jej sie na kleczka nie udalo

Do góry