Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szymonku, Paula, Krzysiu, Stasiu, Kubusiu, Dominisiu, Amelko, Olusiu, Adasiu i wszyscy mali jubilaci, których nie wymieniłam wszystkiego najlepszego życzą Kuba i Natalia z mamą i tatą .
Przepraszamy ze tak pozno, ale wyjechalismy i nie mielismy kiedy zlozyc zyczen
Najserdeczniejsze zyczenia dla malych 6miesieczniakow :Emilki,Wojtusia,Majeczki, Malgosi,Wiktorka(Ewelinki) iWiktorka( Nadii)... oraz 7 miesieczniakow:corciSloneczka, Szymonka(Kasi),Pauli,Krzysia i Stasia,Kubusia,Dominisi, Amelki, Olusia,Szymonka(Sylwi), Stasia ( Kasi Irandki),Adasiai Zuzinki 100 Lat dla wszystkich malych Serduszek :-):-):-):-):-):-)
Witam
W związku z tym że nie było mnie przez ostatnie 2 tyg mam zaległości w składaniu życzeń.
Chciałam życzyć wszystkim maluszkom, którym stuknął jeden miesiąc więcej wszystkiego naj, naj, najlepszego. Niech rosną zdrowo.
Buziaczki ode mnie i od Agatki
Przepraszam, że nie wymieniam dzieciaczków z imienia, ale nie sposób tego zrobić mając takie zaległości.