Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mnie wlasnie interesuje jakie rozmiary kupowac - moze doswiadczone mamy podpowiedza. Np. teraz urodzil sie brat naszego chrzesniaka i mial na wstepie juz 60 cm. To rozumiem ze 56 juz sie na nic nie zda... I w sumie na jakie rozmiary sie na poczatek nastawic mam?
Rozumiem ze ciezko powiedziec na przyszlosc - ale czy kupowanie kilku ciuszkow w rozmiarze 56 to nie przesada? z kolei jesli pominiemy moze nam potem brakowac... jakis jest zloty srodek?
Wczoraj przeszłam się po sklepach, większość sprzedaży się pokończyła, a ciuszki strasznie drogie. Jeśli dziś na usg poznam płeć, to chciałabym coś kupić. Do taj pory mam wszystko w paski
Unisex;-)Jeśli dziś na usg poznam płeć, to chciałabym coś kupić. Do taj pory mam wszystko w paskiUnisex;-)
Witam :-)
Tunia gratuluję dziewczynki!
Jeśli jesteście zadowolone z jakiegoś sprzedawcy na allegro, podajcie proszę namiaryWczoraj przeszłam się po sklepach, większość sprzedaży się pokończyła, a ciuszki strasznie drogie. Jeśli dziś na usg poznam płeć, to chciałabym coś kupić. Do taj pory mam wszystko w paski
Unisex;-)
a oszczędności topnieją, a wydatków do końca wrześnie sporo i miesiac będzie cieniutki