T
Tunia85
Gość
jak się 62 okażą dużo za duże to zawsze można polecieć szybko coś dokupić, tzn. wysłać męża żeby kupił
, a gorzej jak się 56 nakupi i dziecko nie wejdzie w nie, ja chyba wyprawkę do szpitala na te kilka dni kupić w rozmiarze 56 i 62 żeby klopsa nie było, najwyżej może na ostatnim usg przed cc poproszę żeby gin zmierzył Zuzię i może będzie wiadomo w jaki rozmiarek wejdzie
, a gorzej jak się 56 nakupi i dziecko nie wejdzie w nie, ja chyba wyprawkę do szpitala na te kilka dni kupić w rozmiarze 56 i 62 żeby klopsa nie było, najwyżej może na ostatnim usg przed cc poproszę żeby gin zmierzył Zuzię i może będzie wiadomo w jaki rozmiarek wejdzie

Ale ostatnio byl ladny skecz. Moj maz szykuje sie do pracy, a ja wlaczylam komputer. No i w zakladkach jakies 10 stron otwartych z allegro z ciuszkami dla dzieci bylo. On spojrzal i zrobil takie oczy jakbym byla zielona i miala czułki. I mi sie pyta: Co to za strony?? Ty już rzeczy kupujesz?? A ja na to: No na razie szukam - kupowanie zacznie sie od wrzesnia. Inaczej dalabym ci znac :-)