reklama

Wszystko dla maleństwa

Jeszcze jedno słowo o kolejnych aniołkach grudniowych i wam nakopę:P I po co takie myśli?? Dobrze będzie!! Już każda z nas zaliczyła półmetek i teraz juz tylko czekac na grudniowe rozwiązanie :)

reklama
oj kobiety!!! dołączam do wiolci i zaliczycie ode mnie kopa też!! tak NIE WOLNO MYŚLEĆ!!! zobaczcie jak już jesteśmy daleko. teraz donosić do bezpiecznego momentu i musi być dobrze. sama sobie tak cały czas mówię, żeby nie mieć złych myśli :) wiem, że niektóre tu mają problemy ciążowe ale dotarłyście do tego momentu to i dotrzecie do końca - a w grudniu będziemy się śmiały jakie to panikary z nas były :)

gosia nei ze mam czarne mysli ale : musz epodwazyc slowa "skoro dotarlyscie do polmetku to juz looz" eeee nie zawsze jest tak pieknie czasem dopiero po polmetku hardcore sie zaczyna. ale to nie ze mam czarne mysli oczywiscie :) tylko mowie ze nie jest tak wszystko pieknie i prosto jak sie mowi czasem jest naprawde ciezko.

missiiss wiem, że wtedy może być gorzej. ja po prostu staram się o tym nie myśleć. nie mogę powiedzieć, że się w ogóle nie martwię bo bym skłamała. ale takie schizy to tylko ból brzucha u mnie powodowały. teraz wszelkie złe myśli odganiam na bok - a przynajmniej się staram. przecież gdybym w ogóle żyła na luzie to bym się nie zastanawiała co z tymi moimi wakacjami :) ale mam takie wrażenie, że im więcej myślimy o tym co złe, tym gorzej się czujemy

Salomii oglądałam je niedawno i muszę stwierdzić że są świetne :) Który kolorek sobie wybrałaś?? Współczuję ci że nie możesz wszytskiego zamawiac na allegro bo malo kto wysyła za granice rzeczy:/

reklama
wzielam ten morski by ewentualnie W sie nie wstydzil chodzic w rozowawej :)) niebiesko, brazowo jakas tam zawsze bardziej meska ;)
ja juz mam wszystko dla Arlenki wiec nie potrzebuje w sumie nic kupowac, ta chusta to taki kaprys bardziej, w razie czego zamowilabym do mamy a ona by mi przeslala listem :) gorzej z ciezszymi rzeczami bo ceny przesylek powalaja hrrr dlatego zakupilismy juz na urlopie wszysciutko od podgrzewacza, i maskotke po lozeczko i fotelik oraz jakas hustawkolezaczkocos tam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry