Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się pochwalę, że dostałam wczoraj od koleżanki nieużywaną chustę! Ona ją dostała już po porodzie i nie miała czasu nauczyć się wiązań, wybrała więc nosidełko. Ale ja się tak strasznie cieszę, że chyba od dziś zacznę ćwiczenia!
Ale czadowe
Kurcze, przez te bóle brzucha przystopowało mi chęć na zakupy. Tzn. chęć mam, ale boję się - jakoś tak zupełnie irracjonalnie - żeby nie zapeszyć...
nom, wózio kupiony...a ile szmatek nowych hehe powiem szczerze że cieszę się jednak bardzo że temat wózka mam już z głowy mogę teraz nabić głowę czymś innym dobra lece na wizyte bo się spóźnię :*
noo a ja mam juz wszystko i czasem tez dopada mnie taka mysl.. a jak cos sie stanie?? Ale biore sie w garsc pukam sie mocno w glowe i sama sie opierniczam za takie naloty myslowe. Bedzie dobrze i wszystkie bedziemy mialy zdrowe sliczne inteligentne dzieciaczki a same bedziemy zdrowymi szczesliwymi mamami z rownie szczesliwymi tatusiami u boku!
Grudzien ma bardzo duzo aniolkow ( juz wystarczy, teraz musi byc kolorkowo i radosnie.
salomi masz racje duzo aniolkow juz grudzien zabral ... ja jak naadaja mnie zle mysli biore moje serduszko na lancuszku z napisem antos i mowie do mojego aniolka zeby czuwal nad nami zeby nie dal nam za szybko wyjsc z brzuszka i by nie wolal braciszka do siebie do nieba. i wierze ze on tam nad nami czuwa i modle sie do niego zawsze jak mnie cos nie pokoi o to zeby nas pilnowal bysmy szczsliwie donosili. w ogole dzisiaj sie zastanawialam co bym czula jakby dzidzius sie urodzil 12 listopada w tedy co antos... takie mysli mnie naszly ehhh chyba bym tego przypadkiem nie nazwala