reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
A jak tak troszkę zmienię temt. Ostatnio myślę intensywnie o grudniu i o I świętach, które spędzimy razem. Trafiłyście gdzieś może na wyprzedażach czy ciuszkach coś świątecznego, co by tu maleństwo w tym rodzinie pokazać ? :))

A to moje utrafione okazje :

20100825165.jpg 20100825171.jpg

Jak wam zazdroszczę tych zakupów! Ja musze leżeć a ciągnie mnie w strone sklepów jak piorun. Mam nadzieję, że będę mogła sama zakupy dla Igorka zrobić... Póki co leżę...

Jak wam zazdroszczę tych zakupów! Ja musze leżeć a ciągnie mnie w strone sklepów jak piorun. Mam nadzieję, że będę mogła sama zakupy dla Igorka zrobić... Póki co leżę...

jeszcze jest cudowny internet i allegro :-D wprawdzie niektóre dziewczyny twierdzą, że bardziej się opłaca w hurtowni z art dla dzieci, ale ja takowej w pobliżu nie mam, a w sklepikach tu strasznie drogo, więc co do ubranek to uskuteczniam ostatnio allegro, dziś za 16,80 kupiłam 6 rzeczy, czapeczki, skarpetki i łapki niedrapki, a ostatnio za 100 zł przyszła mi góra ubranek, wszystko nowe z metką, a nie musisz się ruszać z domu i wszystko listonosz przyniesie do drzwi,

a ja myslalam ,ze tylko ja "zboczona" i o swietach mysle :-)
No widzisz hałabała nie jesteś sama ;-)
Ja niedługo skorzystam z dobrodziejstw zakupów internetowych tylko czekam na pensję, bo już niestety nie mogę szaleć. Mam upatrzoną wyprawkę w rozmiarze 62 i fajne półśpiochy, którymi Tunia tu się pochwaliła :-)

Też bym chciała Gwiazdkę spędzić juz z maleństwem, ale chyba raczej mi się nie uda. Termin porodu przesuwa mi się do Nowego Roku, a moja mama przenosiła mnie 2tyg... Mam takie głupie przeczucie, że Sylwestra spędzę na porodówce:-(

reklama
Też bym chciała Gwiazdkę spędzić juz z maleństwem, ale chyba raczej mi się nie uda. Termin porodu przesuwa mi się do Nowego Roku, a moja mama przenosiła mnie 2tyg... Mam takie głupie przeczucie, że Sylwestra spędzę na porodówce:-(

to będziesz mieć sylwestra jedynego w swoim rodzaju :) i nie ma się czym przejmować :) ja miałam święta mieć na porodówce, a jedynie przez cc będę mieć Zuzie w domu na święta...

vengo bo mnie się zdarza kilka godz na all przebąblować w poszukiwaniu ładnych rzeczy, bo towaru jest dużo, ale trzeba znaleźć takie żeby wyglądały na dobrej jakości i jeszcze miały fajną cenę, do tej pory jeszcze się nie zawiodłam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry