H
hałabała
Gość
co do prania ubranek ja piore od razu w platkach mydlanych, syna te wszystkie jelpy i inne uczulaly i sie meczylismy z krostami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja myslalam ,ze tylko ja "zboczona" i o swietach mysle :-)A jak tak troszkę zmienię temt. Ostatnio myślę intensywnie o grudniu i o I świętach, które spędzimy razem. Trafiłyście gdzieś może na wyprzedażach czy ciuszkach coś świątecznego, co by tu maleństwo w tym rodzinie pokazać ?)
A to moje utrafione okazje :
Zobacz załącznik 277446 Zobacz załącznik 277447
Jak wam zazdroszczę tych zakupów! Ja musze leżeć a ciągnie mnie w strone sklepów jak piorun. Mam nadzieję, że będę mogła sama zakupy dla Igorka zrobić... Póki co leżę...
wprawdzie niektóre dziewczyny twierdzą, że bardziej się opłaca w hurtowni z art dla dzieci, ale ja takowej w pobliżu nie mam, a w sklepikach tu strasznie drogo, więc co do ubranek to uskuteczniam ostatnio allegro, dziś za 16,80 kupiłam 6 rzeczy, czapeczki, skarpetki i łapki niedrapki, a ostatnio za 100 zł przyszła mi góra ubranek, wszystko nowe z metką, a nie musisz się ruszać z domu i wszystko listonosz przyniesie do drzwi,No widzisz hałabała nie jesteś sama ;-)a ja myslalam ,ze tylko ja "zboczona" i o swietach mysle :-)
To dopiero będziesz miała co świętowaćTeż bym chciała Gwiazdkę spędzić juz z maleństwem, ale chyba raczej mi się nie uda. Termin porodu przesuwa mi się do Nowego Roku, a moja mama przenosiła mnie 2tyg... Mam takie głupie przeczucie, że Sylwestra spędzę na porodówce:-(

Też bym chciała Gwiazdkę spędzić juz z maleństwem, ale chyba raczej mi się nie uda. Termin porodu przesuwa mi się do Nowego Roku, a moja mama przenosiła mnie 2tyg... Mam takie głupie przeczucie, że Sylwestra spędzę na porodówce:-(