reklama

Wszystko dla maleństwa

Kolejny etap zakupów za mną. Co prawda robię małe kroczki, ale zawsze bliżej do gotowej wyprawki;) Kupiłam pieluchy tetrowe majtki poporodowe, wkładki laktacyjne (drugie opakowanie, bo pierwsze pewnie mi się skończy do porodu) i jedną koszulkę z kopertowym zapięciem i wywijanymi rękawkami. Kiedy moja mama zobaczyła koszulkę, stwierdziła, że mogłam kupić od razu dwie. Chyba w końcu moje zakupy dla dziecka zaczynają się jej podobać;) , bo wcześniej wszystko było na nie. Mój mąż, kiedy zobaczył pieluchy tetrowe, spytał po co. Przecież mam już jednorazówki. Trzeba było go uświadomić;)

reklama
Wpadłam dziś "na sekundę" do szmateksu hehe :) wyszłam szczęśliwa po godzinie:D

Oto moje dzisiejsze powody do radości:

DSC06016.jpgDSC06021.jpg

i poniżej dla dziewczynki - córy mojej siostry ciotecznej która jeżeli właśnie się nie rodzi to napewno pokaże się na świecie w przeciągu najbliższych dni:)

DSC06022.jpg

Kurcze było tyle super rzeczy a moje zasoby w portfelu ograniczone:/ wydałam 32 zł ale jakbym miała więcej, to na pewno bym więcej wydała:D

Piękne ciuszki, widać że zadbane. Ja też się lubuję w lumpeksach i ciuszków dla Hani nie kupuję w żadnych innych sklepach bo po prostu się nie opłaca.
Na allegro też buszuję i kupuję używane.
Wczoraj kupiłam jeszcze czapeczkę na zimę za 9 zł, a w Ascocie były od 27 zł i to bardziej jesienne.
1222552238.jpg

z allegrowych połowów, udało mi się kupić kombinezonik za 19 zł (na zdjęciu nie widać ale ma narysowanego króliczka na przedzie i z tyłu jest tył królika)
1209751464.jpg

12097514642.jpg

Ostatnia edycja:
Wpadłam dziś "na sekundę" do szmateksu hehe :) wyszłam szczęśliwa po godzinie:D

Oto moje dzisiejsze powody do radości:

Zobacz załącznik 282740Zobacz załącznik 282742

i poniżej dla dziewczynki - córy mojej siostry ciotecznej która jeżeli właśnie się nie rodzi to napewno pokaże się na świecie w przeciągu najbliższych dni:)

Zobacz załącznik 282741

Kurcze było tyle super rzeczy a moje zasoby w portfelu ograniczone:/ wydałam 32 zł ale jakbym miała więcej, to na pewno bym więcej wydała:D

Piękne ciuszki, widać że zadbane. Ja też się lubuję w lumpeksach i ciuszków dla Hani nie kupuję w żadnych innych sklepach bo po prostu się nie opłaca.
Na allegro też buszuję i kupuję używane.
Wczoraj kupiłam jeszcze czapeczkę na zimę za 9 zł, a w Ascocie były od 27 zł i to bardziej jesienne.
1222552238.jpg

z allegrowych połowów, udało mi się kupić kombinezonik za 19 zł (na zdjęciu nie widać ale ma narysowanego króliczka na przedzie i z tyłu jest tył królika)
1209751464.jpg

12097514642.jpg

Super ciuszki zakupiłyście :)

ewwe - slicznosci, szczegolnie ten brazowy komplecik :)

ja tez uwielbiam lumpeksy, ale sa one niebezpieczne ... niby wszystko po 5-6 zl, a potem jak przychodzi do placenia, to 30 zl zawsze albo i wiecej ;) ja wybieram sie w srode, bo ma byc u nas dostawa damskich jesiennych i ide na lowy - moze jakis gruby sweter albo ponczo uda mi sie wylowic ...

Ewwe super ciuszki!:-)
Mi mama z siostrą porobiły zakupy i postaram się dziś porobić foto i wstawię:-) Ale u nas niestety nawet na ciuchach jak jest coś fajnego to cena niezbyt atrakcyjna.

Tak z innej beczki. Pytałam na głównym i nie wiem czy przeoczyłam Waszą odpowiedź czy cuś;) Ale jak pierzecie te ciuszki? W jakiej temperaturze? Bo że proszek dla maluszków to wiem;)- hih czyli nie za wiele wiem;)
Z góry dzięki za odpowiedź:)

ewwe fajnusie ubranka zakupiłaś:-):-) a ten bezrękawnik jest the best;-)
Ha-NN-aH urocza czapeczka i kombinezonik:tak::tak::tak:

My zamówiliśmy łóżeczko turystyczne tak jak na początku chciałam o takie :
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE 2 POZIOMY + GRATISY (1217720618) - Aukcje internetowe Allegro
z nadrukiem pieska bez żadnych bajerów bo to jest dla mnie zbędne :rofl2: a jest to co chciałam czyli otwierany bok i dwie wysokości położenia dna:tak:
Baldachim i karuzelę z zabawkami mam po Ami więc cóż wiecej potrzeba:rofl2:

Ewwe super ciuszki!:-)
Mi mama z siostrą porobiły zakupy i postaram się dziś porobić foto i wstawię:-) Ale u nas niestety nawet na ciuchach jak jest coś fajnego to cena niezbyt atrakcyjna.

Tak z innej beczki. Pytałam na głównym i nie wiem czy przeoczyłam Waszą odpowiedź czy cuś;) Ale jak pierzecie te ciuszki? W jakiej temperaturze? Bo że proszek dla maluszków to wiem;)- hih czyli nie za wiele wiem;)
Z góry dzięki za odpowiedź:)
ja piorę w 40stopniach bo na metkach tak jest zalecone a w wyższej mogły by ulec zniszczeniu:zawstydzona/y: no ale jak ewentualne bakterie nie zgina podczas prania to zginął podczas prasowania:rofl2:

reklama
Elena ja wsio piorę w 60;) ciuszki malutkie tez bede w tylu prała a pieluchy tetrowe zawsze w 90 na gotowanie. Nimi wyciera sie usteczka, bużkę więc muszą być cacy:)

ewwe śliczne ciuszki,:))) tak się zastanawiam gdzie u mnie jest jakiś lumpek ale nie ma chyba nic w pobliżu:(

Hannah śliczna czapusia i kombinezonik:) ww Askocie juz przestałam kupować bo tam byle co cene ma z kosmosu a te rzeczy średni fajne są:/
a jeżdzisz może w niedzielę na plac pod młyn? tam mają babki na kilku sstoiskach prawdziwe perełki:)
ja coś ostanio przystopowałam z zakupami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry