Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Większośc ma taką opcję. Ja używałam Canpola - do 2. mies., czyli dopóki młody budził się w nocy. Potem uznałam że nie ma sensu - podgrzewacz pobiera prąd 24h na dobę a potrzebny jest 4-5 razy. Teraz gotuję wodę na cały dzień, przelewam do dzbanka i korzystam kiedy potrzeba - podgrzewając w mikrofali. Jeśli koniecznie zależy ci na pogrzewaczu to bardziej uniwersalną opcją będzie czajnik philipsa -taki: PHILIPS HD 4686/90 - aukcja internetowa 16786 - licytacje AGD - pogrzeje wodę do wybranej temp.:-)pochwalcie się swoimi podgrzewaczami bo muszę zainwestować w coś takiego u rodzinki widziałam super sprawa butelka z wodą stoi trzyma tęperature 40 stopni w sam raz na mleko ale jakiej to firmy nie wiem
Kochane mamy mam prośbę, czy mogły byście napisać mi czy warto kupić ten wózek
http://allegro.pl/2011-sprint-baby-design-fol ia-wys-0zl-oslonka-i1647600451.html
Bardzo mi się podoba, ale w internecie nie znalazłam za wiele o samej firmie baby desing ( może źle szukam ), a o samym wózku na każdej stronie to samo piszą, żadnych opinii od użytkujących.
Będę wdzieczna za pomoc, bo za kilka dni zostanę bez wózka
- bardzo sztywny, tandetnie zrobiony, wcale nie taki lekki jak w opisach itp, itd. 
! Mała śmiga aż furczy! Mój Mati nie wykazuje żadnego entuzjazmu do tego typu pojazdów
, ani biegowy, ani normalny, ani hulajnoga, zimą sanki też są blee, on woli na nogach
(piechur z niego znakomity!). Teraz myśleliśmy o kupnie mu rowerka na urodziny ale upierał się, że nie chce, że nie będzie jeździł.