Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu?Buty warto kupić dziecku jak zaczyna chodzi a nie jak już chodzić.
a to akurat z życia wzięłamA czemu?
w prawdzie nie mialam doczynienia z powyższymi firmami ale moja siostra ma wóżek który budowa jest nie co do ich podobny Espiro, Magic 3 - zdjęcie i była z niego bardzo zadowolona bo nie jest ciężki i łatwo sie prowadzia ja nadal szukam wózka...
ten mi się strasznieeee podoba:
Buy Petite Star Zia Pushchair. at Argos.ie- Your Online Shop for .=
ale nie ma śpiworka itp. a cena też nie najlepsza hehehe
a ten podobny nawet jest i tańszy, ale nie wiem na ile trwały: Wózek spacerowy EuroCart Lira 3 lekka spacerówka (1787348810) - Aukcje internetowe Allegro

Co do bucików to ostatnio znalazłam małe Amandziuszkowe i chciałam założyć Martynce ale ona kategorycznie odmawia współpracy (zaciska paluszki ).....
my tez tak robilismy przy wikunii. i jeszcze duzo miala Nike lub Adidas kids - wszystkie sportowe, sandalki itp.ja Nince kupowalam buciki Bartka na zime, bo sa nieprzemakalne. na inne pory roku czesto w deichmanie elefanten albo jakies polskich firm np. mrugala.
najlepiej to zmierz mu stopke w sklepie - sa takie specjalne podkladki gdzie jest zaznaczone jak powinna byc stopka w danym rozmiarze (taki niby margines przed paluszkami)Bodzia - no ja wiem, że rozmiary butów to nie w cm, tak jak i skarpety zresztą;-) Chodzi mi tylko, czy na 13-14cm mu kupic - żeby ta skarpeta grubsza tam sie jeszcze zmieściła...czy takie za duże będą.
Skarpetki i paputki kupuję mu na 12-13 cm i za duże są troszkę. Chociaż te rozmiary też są różneczasem 11 większa od 13...