reklama

Wszystko dla maleństwa

myangel piękne !

Szczególnie żółty pajacyk fajny.
A mojego męża ostatnio rozczulił ostatnio taki mój zakup:

20100804102.jpg

reklama
myangel gdzie się tak okupiłaś? :-)

Część ubranek odkupiłam od dziewczyny od której braliśmy wózek ona ma córeczkę ale ubierała ją bardzo różnorodnie :) Po 1 euro za sztukę ;) Żółtego pajacyka kupiłam w Dunnesie są po 5 euro a kolorowe pieluszki są w Name it po 1,5 za sztukę a te kupiłam w tesco za 4,50 więc na to samo wychodzi ;-)

Nie potrafię nic kupić w penneysie dla maluszka, bardzo zwracam uwagę na wygodę, i nie kupię bodziaków zakładanych przez główkę kupuję kopertowe w tesco przynajmniej na te pierwsze 2 m-ce i nie kupie pajaca czy żadnej bluzeczki, która ma zapięcia na pleckach.

myangel fajowe:-p

Tunia radze najpierw pofotkować a otem sobie poprać:-)

Dzięki ;-) Tunia ja też myslę, ze na pranie jeszcze czas, ja wyprałam wszystko na 2 m-ce przed i póxniej prałam wszystko jeszcze raz z 2 tygodnie przed porodem ale tak fazami, żeby potem sie nie okazało, ze nie mam co maluchowi założyć :P

myangel slicznosci !!!
- eh tez bym chciala juz kupowac ciuszki ale poczekam sobie z miesiac jeszcze, jak w koncu dowiem sie jaka plec :-p

No my też czekaliśmy tylko na to :) Bardzo się cieszę, że ruszyłam te ubrania po Julci, z połowę już sprzedałam a resztę trochę wystawiam na allegro :)

myangel piękne !

Szczególnie żółty pajacyk fajny.
A mojego męża ostatnio rozczulił ostatnio taki mój zakup:

Zobacz załącznik 271157

Sliczny! I kto tu mówi, że maluszka można ubierać tylko na niebiesko i różowo :P

Ostatnia edycja:
Część ubranek odkupiłam od dziewczyny od której braliśmy wózek ona ma córeczkę ale ubierała ją bardzo różnorodnie :) Po 1 euro za sztukę ;) Żółtego pajacyka kupiłam w Dunnesie są po 5 euro a kolorowe pieluszki są w Name it po 1,5 za sztukę a te kupiłam w tesco za 4,50 więc na to samo wychodzi ;-)

Nie potrafię nic kupić w penneysie dla maluszka, bardzo zwracam uwagę na wygodę, i nie kupię bodziaków zakładanych przez główkę kupuję kopertowe w tesco przynajmniej na te pierwsze 2 m-ce i nie kupie pajaca czy żadnej bluzeczki, która ma zapięcia na pleckach.

dobrze wiedzieć gdzie co i jak :-) w sobotę jak wyzdrowieję to mam zamiar mojego A wyciągnąć na zakupy więc skorzystam z tego co mówisz :-)

dobrze wiedzieć gdzie co i jak :-) w sobotę jak wyzdrowieję to mam zamiar mojego A wyciągnąć na zakupy więc skorzystam z tego co mówisz :-)

Mam nadzieję, że pochwalisz się zdobyczami ;-)

Mój mąż kategorycznie odmawia brania udziału w zakupach! Mówi, że już woli zostać z Julką niż ciagnąć się ze mną po tych wszystkich sklepach i wysłuchiwać ochów i achów a mnie tez to pasuje bo przynajmniej nie muszę słuchać jego marudzenia: mozemy już iść? Ile jeszcze tu będziemy? Co?! Jeszcze gdzieś mnie ciągniesz? Na Boga ile można oglądać małe ubranka, bierz cokolwiek i idziemy :P

Jak to cokolwiek :wściekła/y: :P

myangel hehe skad ja to znam?? mam idetycznie ze swoim. poprostu marudzi i a to mu sie nie opdoba a tamto lepsze i takie tam... a juz jak wpusci sie w zabawi to ja musze go wolac zebysmy wyszli. z reszta jak ide sama to mnie cenowo nie ogranicza i nie pospiesza :)

ehhh ja chyba wyjde na zakupy we wrzesniu dopieo bo teraz nie wychodze z domu tylko lezakuje a jak juz minie ten 25-26tc to napewno pojde cos poszperac. narazie spakowalam ciuszki bo tez ich mam duzo te po antolku do workow dwa duze wyszly :) wiec niewiele dokupie ale 62 mam chyba tylko kilka sztuk. przeprowadzka niedlugo wiec co niepotrzebne juz spakowalam. :) ale nie moge sie doczekac juz takich powazniejszych zakupow typu lozeczko, wozek, posciel, rozek :)

piekniusie te wszystkie ubranka macie !!!!! :)

mój to mnie z kasą nigdy nie ogranicza. jak mi się coś podoba to mówi "jak chcesz to kup - przecież ci nie zabraniam :-D" ale ze sklepu z zabawkami to muszę go siłą wyciągać - gorzej niż dziecko hehe tak ogólnie to za bardzo nie narzekam. jak na faceta to jest w miarę cierpliwy i grzecznie znosi wypady na zakupy :-)

Fantastyczne ciuszki!!!
Vengo a ty gdzie nabyłaś ten pajacyk??? Podoba mi się:-)
Little pony - ja tez wyhaczyłam te rożki i podoba mi się cała kolekcja "train" (z wyjątkiem rozka) - może ją zakupię, chociaż do najtańszych nie nalezy:baffled: zresztą "sea friends" też jest fajna

reklama
mi sie frotowe nie podobaja. jakies takie szorstkie mis ie wydaja... wole materialowe chyba tak jak ostatnio macalam :)

ja nie lubie robic zakupow i zawsze czy ubrania czy spozywka szybciutko nam idzie ale w dzieciecym sklepie moge stac i wybierac hehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry