Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myangel gdzie się tak okupiłaś? :-)
myangel fajowe
Tunia radze najpierw pofotkować a otem sobie poprać:-)
myangel slicznosci !!!
- eh tez bym chciala juz kupowac ciuszki ale poczekam sobie z miesiac jeszcze, jak w koncu dowiem sie jaka plec![]()
myangel piękne !
Szczególnie żółty pajacyk fajny.
A mojego męża ostatnio rozczulił ostatnio taki mój zakup:
Zobacz załącznik 271157
Część ubranek odkupiłam od dziewczyny od której braliśmy wózek ona ma córeczkę ale ubierała ją bardzo różnorodniePo 1 euro za sztukę
Żółtego pajacyka kupiłam w Dunnesie są po 5 euro a kolorowe pieluszki są w Name it po 1,5 za sztukę a te kupiłam w tesco za 4,50 więc na to samo wychodzi ;-)
Nie potrafię nic kupić w penneysie dla maluszka, bardzo zwracam uwagę na wygodę, i nie kupię bodziaków zakładanych przez główkę kupuję kopertowe w tesco przynajmniej na te pierwsze 2 m-ce i nie kupie pajaca czy żadnej bluzeczki, która ma zapięcia na pleckach.
dobrze wiedzieć gdzie co i jak :-) w sobotę jak wyzdrowieję to mam zamiar mojego A wyciągnąć na zakupy więc skorzystam z tego co mówisz :-)
" ale ze sklepu z zabawkami to muszę go siłą wyciągać - gorzej niż dziecko hehe tak ogólnie to za bardzo nie narzekam. jak na faceta to jest w miarę cierpliwy i grzecznie znosi wypady na zakupy :-)Mnie zauroczyły te rożki, tylko czy wnętrze frotte się sprawdzi?
ROŻEK ----BECIK----FROTTE----HAFT (1166012212) - Aukcje internetowe Allegro
zresztą "sea friends" też jest fajna