reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
ja o firmie DREWEX nawet słyszec nie chce:/ Kupiliśmy łóżeczko Mały Miś i okazało się, że brakuje części wkrętów do łóżeczka za co w zamian dali inne kompletnie nie pasujące a wygląd łóżeczka pozostawia wiele do życzenia. Płyty są źle docięte, przez co widać składania boków, beżowy bok z rysunkiem Misia jest brudny od kleju i domyć się tego nie da:/
dziewczyny a wy wszystkie tantum rosa kupujecie? bo ja kupilam jednak rivanol. stwierdziłam, że jak się okaże, że mi nie służy to szybko mąż podskoczy po tantum rosa i tyle. żaden to problem dzisiaj. a o rivanolu też słyszałam, że bardzo dobrze się spisuje po porodzie (ale to określilam hehe)
sunnflower
Fanka BB :)
ja wczoraj kupiłam to tantum rosa i w sumie to się miło zaskoczyłam bo u mnie można kupić "na saszetki" bo całe opakowanie drogie, a tak to kupiłam sobie 3 - może starczą a jak nie i będą dobre to sobie dokupie
U
użytkowniczka r
Gość
dziewczyny a wy wszystkie tantum rosa kupujecie? bo ja kupilam jednak rivanol. stwierdziłam, że jak się okaże, że mi nie służy to szybko mąż podskoczy po tantum rosa i tyle. żaden to problem dzisiaj. a o rivanolu też słyszałam, że bardzo dobrze się spisuje po porodzie (ale to określilam hehe)
Ja kupiłam,ale czytałam o rivanolu ze tez w porządku,zresztą jak sama piszesz nie ma problemu z dokupieniem, bo mąż podskoczy
Antylopka
Potrojna mamuska
a ja nie mam ani jednego, ani drugiego
co do drewex - ja ich bardzo lubię, ciuszki i zabawaki tez mają fajne. Łóżeczko dla Wiki mieliśmy taki ( i do tej pory jest ok, ale zostało w PL): Łóżeczka Drewniane - Kuba II sosna szuflada - Drewex - Kolorino
3 poziomy materacyka, szuflada, wyjmowane 2 szczebelki - zero zastrzeżeń
co do drewex - ja ich bardzo lubię, ciuszki i zabawaki tez mają fajne. Łóżeczko dla Wiki mieliśmy taki ( i do tej pory jest ok, ale zostało w PL): Łóżeczka Drewniane - Kuba II sosna szuflada - Drewex - Kolorino
3 poziomy materacyka, szuflada, wyjmowane 2 szczebelki - zero zastrzeżeń
Dobra, to będzie głupie pytanie, ale co tam... Do czego jest to tantum rosa dokładnie? Do tzw. higieny intymnej czy jakiegoś odkażania albo coś? Bo ja z kolei gdzieś czytałam, żeby do higieny int. wziąć do szpitala to, co się na co dzień używa. Ja mam np. płyn z dozownikiem Nivei. To jak to jest?
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Dobra, to będzie głupie pytanie, ale co tam... Do czego jest to tantum rosa dokładnie? Do tzw. higieny intymnej czy jakiegoś odkażania albo coś? Bo ja z kolei gdzieś czytałam, żeby do higieny int. wziąć do szpitala to, co się na co dzień używa. Ja mam np. płyn z dozownikiem Nivei. To jak to jest?![]()
Miałam napisać,ale poszłam na łatwiznę
Tantum Rosa
Podziel się: