reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
ja o firmie DREWEX nawet słyszec nie chce:/ Kupiliśmy łóżeczko Mały Miś i okazało się, że brakuje części wkrętów do łóżeczka za co w zamian dali inne kompletnie nie pasujące a wygląd łóżeczka pozostawia wiele do życzenia. Płyty są źle docięte, przez co widać składania boków, beżowy bok z rysunkiem Misia jest brudny od kleju i domyć się tego nie da:/

dziewczyny a wy wszystkie tantum rosa kupujecie? bo ja kupilam jednak rivanol. stwierdziłam, że jak się okaże, że mi nie służy to szybko mąż podskoczy po tantum rosa i tyle. żaden to problem dzisiaj. a o rivanolu też słyszałam, że bardzo dobrze się spisuje po porodzie (ale to określilam hehe)

ja wczoraj kupiłam to tantum rosa i w sumie to się miło zaskoczyłam bo u mnie można kupić "na saszetki" bo całe opakowanie drogie, a tak to kupiłam sobie 3 - może starczą a jak nie i będą dobre to sobie dokupie

Ja kupiłam tantum bo działa też na krocze znieczulająco. Przy córce miałam nacięcie krocza i tamtum dawało dużą ulge i szybko się wygoiło.

dziewczyny a wy wszystkie tantum rosa kupujecie? bo ja kupilam jednak rivanol. stwierdziłam, że jak się okaże, że mi nie służy to szybko mąż podskoczy po tantum rosa i tyle. żaden to problem dzisiaj. a o rivanolu też słyszałam, że bardzo dobrze się spisuje po porodzie (ale to określilam hehe)

Ja kupiłam,ale czytałam o rivanolu ze tez w porządku,zresztą jak sama piszesz nie ma problemu z dokupieniem, bo mąż podskoczy :)

Dobra, to będzie głupie pytanie, ale co tam... Do czego jest to tantum rosa dokładnie? Do tzw. higieny intymnej czy jakiegoś odkażania albo coś? Bo ja z kolei gdzieś czytałam, żeby do higieny int. wziąć do szpitala to, co się na co dzień używa. Ja mam np. płyn z dozownikiem Nivei. To jak to jest?:)

reklama
Dobra, to będzie głupie pytanie, ale co tam... Do czego jest to tantum rosa dokładnie? Do tzw. higieny intymnej czy jakiegoś odkażania albo coś? Bo ja z kolei gdzieś czytałam, żeby do higieny int. wziąć do szpitala to, co się na co dzień używa. Ja mam np. płyn z dozownikiem Nivei. To jak to jest?:)

Miałam napisać,ale poszłam na łatwiznę :)
Tantum Rosa

Do góry