reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Synek dostał taką Simby, ale jak dla mnie to badziew i niepotrzebny wydatek - dobrze rusza się tylko po podłodze, a wiadomo, że dziecko kładziemy na matach i kocykach, a jak już nauczy sie przemieszczać, to znajdzie sobie dużo więcej ciekawszych rzeczy :-)

U mnie najlepszą zabawką do raczkowania jest pilot do telewizora. Wystarczy położyć go na podłodze, a mój dzieć dopełza do niego w 3 sekundy. Jeszcze bardziej kocha mojego laptopa, czasem aż się poryczy, że mu go nie chcę dać. A kombinuje jak koń pod górkę, żeby się jakoś do niego dostać. Ostatnio dałam mu dotknąć klawiatury to mi shift wyrwał :) Nie wiem jak to zrobił, bo nawet nie wiedziałam, że tak się da.

tab mamy to samo! Najgozej bylo z kablem od laptopa - musielismy go schowac bo mala wcinala, lubi moja komorke, pilota a do laptopa sie rwie jak jest u mnie na kolanach

A ja szukam wozka parasolki - jak mala pojdzie do tescowej to chce zeby wychodzila z nia troszke, a z racji tego ze w rano zawiezie ja maz a ja odbieram to nie chce targac wozka, fotelika, gratow i dziecka codziennie :/ mozecie cos polecic?? Lekka, zwrotna, i musi miec rozkladane oparcie do lezenia. Dzieki z gory!

rachell ja chce kupic cos niedrogiego wiec raczej zdecyduje sie na uzywany bo to glownie bedzie dodatkowy wozek zeby tesciowa mogla wychodzic, szukalam scoonera uzywanego ale za swieze sa i nie ma :( ale dzieki za podpowiedz ;)

reklama
Ja Ci mogę mojego Cybexa Callisto polecić. Tyle, że na allegro używanych mało. Teraz widziałam jakąś licytację, na razie sto zł z kawałkiem, ale do końca aukcji daleko. A wózek lekki i bardzo zwrotny.

Do góry