reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Sonia, mi się osobiście to pierwsze łóżeczko podoba najbardziej, koloru białego, śliczne jest.:tak:
Elżbietko, piękne mebelki:tak: Jasne mebelki podobają mi się najbardziej:tak:

reklama
Ja póki na obczyźnie jestem, to kupię tylko łóżeczko, może komodę. Z umeblowaniem poczekam do powrotu do Pl.

Ja mam upatrzone w sklepie łóżeczko takie jak kasienka, wszystko to samo tylko nie ma misia, aa jest inne zwierzątko:-)

Angelka ladniutkie te łóżeczka:)

Ja swoje wybralam pod katem mebli ktore mam w sypialni. Bo w mieszkaniu mamy dwa pokoje - goscinny i sypialnie-i narazie dzidzia bedzie z nami w sypialni, a jak podrosnie to bede musiala zrezygnowac z mojego ukochanego duzego wymarzonego lozka, na rzecz pokoju dzieciecego...:tak:

Ja nie kupuje absolutnie nic (no moze poza ciuchami ciazowymi) do konca 12tego tygodnia. Jakos tak sobie mysle,ze teraz jest dla mnie za wczesnie, zeby planowac wszystko, bo zmienie zdanie 3 razy, a poza tym to mam duzo rzeczy po Olafie.

Jesli chodzi o lozeczko, mialam dla niego takie najzwyklejsze, bo szalec bede dopiero teraz, kupujac mu takie prawdziwe :)

Ja nie kupuje absolutnie nic (no moze poza ciuchami ciazowymi) do konca 12tego tygodnia. Jakos tak sobie mysle,ze teraz jest dla mnie za wczesnie, zeby planowac wszystko, bo zmienie zdanie 3 razy, a poza tym to mam duzo rzeczy po Olafie.

Jesli chodzi o lozeczko, mialam dla niego takie najzwyklejsze, bo szalec bede dopiero teraz, kupujac mu takie prawdziwe :)
A jaki masz pomysł? Bo ja mam problem. Moje dziecko będzie miało dokładnie 2 lata jak się urodzi drugie. I mogę go na razie przenieść do turystycznego... Problem w tym, ze on się tak wierci, ze na pewno ze zwykłego by spadł. I nie wiem, co robić. W tym turystycznym go potem kłaść?

reklama
Jak malutkie sie urodzi, to Olo bedzie mial... 3,5 roku:szok:
Kiedy Olo skonczyl 2 latka, zwyczajnie przerobilam to najzwyklejsze lozeczko dzieciece. Z jednej strony wyciagnelam szczebelki, a moj Tata kupil chyba w castoramie takie ladne, pasujace 2 kawalki drewna, i zamontowal je jako barierki. Dno opuscilismy tak, zeby Olo mogl wychodzic i powiem szczerze, ze to zdalo egzamin :)
Ja tez sie balam, bo on byl za maly do normalnego lozka, ale tez za duzy do calkiem zabudowanego.
teraz w UK ma zwyczajne pojedyncze lozko dla doroslego, ale zabezpieczone barierka - wiec wyglada mniej wiecej tak:
Zobacz załącznik 263088

No ale i tak chce kupic mu cos fajnego, razem z komoda od razu i w ikea teraz jest wyprzedaz,ale zobacze jak z kasa wyrobie...

Do góry