reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Ewitko ja mu pokazałam podobnego misia na zdjeciu, zobaczyszl poszedl i namalował ;) wiedzialam ze ma zdolnosci, ale bylam pod wrazeniem :)
Misiek robi wrażenie a jak maluszek już zacznie kojarzyć to na pewno będzie największym jego przyjacielem :)
My będziemy mieli naklejki ścienne - czekamy aż przyjdą nam z allegro...

P1030238.jpgP1030239.jpgP1030243.jpgP1030244.jpgP1030245.jpgP1030246.jpgP1030247.jpgP1030248.jpgP1030249.jpgP1030250.jpgA to kilka naszych ubrankowych zestawów :yes: Po malutku już sobie kompletujemy :happy2: Jak ja lubię na nie patrzeć :tak:

Ligotka, ale zdolny facet. Fiu, fiu :-)

A mój mąż odwalił dziś kawał dobrej roboty - położył tapety w pokoju Maleństwa. Teraz już śpi i ciężko sapnie ze zmęczenia ;-)
Nastąpiła niespodziewana zmiana koncepcji i pokój będzie w bardzo neutralnych odcieniach. Jasne mebelki, bez dodatków kolorystycznych z tej serii Pokój młodzieżowy - Kolekcje - Indi bieliźniarka i komoda, a tapeta taka delikatna kawa z mlekiem. Dodatki będą kolorowe - a kolorki dobiorę jak mi jeszcze raz gin potwierdzi, że Martynka to Martynka, a nie Mikołaj ;-)

Figa, ale śliczności.

Ostatnia edycja:
Ligotka, no to jak od ręki, to tym bardziej jestem pod wielkim wrażeniem!
Figa, fajne ciuszki, super, że te same motywy, ale w różnych kolorach. A te miśki Panda to przeurocze.

Rachell - fajne te mebelki i poźniej można do nich łóżko dokupić. ja od wczoraj zaczęłam przeglądać różne pokoiki dla dzieci i już sama nie wiem co bym chciałą. Teraz jestem na etapie białych mebelków ale kto wie co jutro będzie mi się podobało :-)

Miś rewelacyjny, sama takiego chętnie widziałabym u siebie na ścianie ale niestety nie mam takich zdolności

figa super ciuszki :) no i fajnie, że od urodzenie będziesz w nich indywidualnośc wypracowywać i w rózne kolory ciuszków ubierać :)
ligotka a misiek naprawde imponujący :)

figa ciuszki są rewelacyjne, troszke zazdroszcze CI tej dwójki, moja mała coraz czesciej ostatnio siedzi w mojej głowce i serduszku wiec podejrzewam ze dwa skarby to jeszcze wieksze szczescie ;)

reklama
Do góry