reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ehhh dokladnie wiem o czym mowisz .... ale ja jakos nie dam rady sie powstrzymac i zawsze musze cos kupic albo zamowic chociaz by wiekszy rozmiar ale musi byc hmmm. Dzisiaj jedziemy kupic komode na ubranka bo wszystkjo trzymam w reklamówkach póki co ;/

reklama
A ja dzis zaszalalam w NEXT ( dzis rozpoczely sie wyprzedaze poswiateczne)

I tak malenstwu kupilam 14 bluzeczek ( cale szczescie ze w roznych rozmiarach ), body, pajacyki.....trudno bylo sie oprzec gdyz ceny byly o 75 % nizsze.

A sobie sprawilam dluga, czarna sukienke na sylwestra.

DSCN0462.jpgDSCN0459.jpgDSCN0458.jpgDSCN0463.jpgDSCN0464.jpgDSCN0461.jpgDSCN0460.jpgDSCN0457.jpg
brakło mi miejsca w szafie i musze trzymać w reklamówkach, część ciuszków jest zdobycznych (czyli od bratowej męża- fotelik też) a część nowych,
na zdjęciu z wanienką są pieluszki wielorazowe.

ciuszków jest tyle że nie chciało mi się ich wyciągać z szafek ;p

Mam pytanie co do fotelika? Zakupiłyście już? Ja właśnie buszuję w Internecie :) Jakie firmy kupujecie? MaxiCosi czy decydujecie się na jakieś inne? :)

reklama
Dziewczynki rzeczy śliczne!
Olcia piekny wozeczek!
margoz bardzo podoba mi sie ta karuzela, daj znac jak ja dostaniesz ;)
Ja dzis ogladalam to krzeselko na ktore tak sie napalilam chicco polly magic - niestety nie podoba mi sie na zywo tak bardzo, wykonanie i jakos pozostawia wiele do zyczenia, biorac pod uwage cene, no i moj m stwierdzil ze skoro sie nie buja to bez sensu i on woli hustawke, wiec coz bedzie trzeba poczekac i kupic osobno hustawke, a osobno krzeselko do karmienia...

Do góry