dokladnie, co do tych kubełków, znam dużo dzieci co wolą i chcą tylko w takich, moze to kwestia tez tego, zemamy je woziły w foteliku na stelażu, choc to niezdrowe dla kręgosłupa, ale co zrobic jak maluch wyje w iebogłosy w gondoli itp.?
sama mialam do czynienia ze spacerówkami quinny i te mogę polecic, zreszta nie tylko ja
reklama
mnie zdaza sie wozic dziecko w foteliku, ale bardziej mi sie wydaje ze w kubelkach wola jezdzic dzieci co dlugo w domu siedza w lezazkach , bujeczkach itp bo one sa tak wyprofilowane, w murze tez jest taki troche kubelek i jakos nie widze w tym nic zlego...
Chciałabym kupić nową spacerówkę, jednak nie potrafię znaleźć odpowiedniej dla siebie.. Może polecicie mi coś, co spełniało by moje "życzenia"? Otóż chciałabym, żeby:
- siedzisko było przekładane, ze względu na to, że czuje się bezpieczniej, kiedy córka jedzie przodem do mnie,
- siedzisko było rozkładane, dlatego, że malutka lubi jeszcze na spacerach dużo sypiać
- spacerówka była stosunkowo nie za ciężka (bo jestem kobietą o drobnej posturze ;P)
- były porządne pasy, które utrzymają dziecko, które jeszcze nie do końca potrafi samodzielnie siedzieć,
- i chyba ostatnie moje "życzenie" aby buda, była na prawdę budą i chroniła dziecko przed słońcem czy wiatrem, a nie była tylko dla ozdoby..
Macie jakieś wózki które możecie polecić i będą spełniać moje (że tak powiem) 'wymagania'?
- siedzisko było przekładane, ze względu na to, że czuje się bezpieczniej, kiedy córka jedzie przodem do mnie,
- siedzisko było rozkładane, dlatego, że malutka lubi jeszcze na spacerach dużo sypiać
- spacerówka była stosunkowo nie za ciężka (bo jestem kobietą o drobnej posturze ;P)
- były porządne pasy, które utrzymają dziecko, które jeszcze nie do końca potrafi samodzielnie siedzieć,
- i chyba ostatnie moje "życzenie" aby buda, była na prawdę budą i chroniła dziecko przed słońcem czy wiatrem, a nie była tylko dla ozdoby..
Macie jakieś wózki które możecie polecić i będą spełniać moje (że tak powiem) 'wymagania'?
*Venicee*
Fanka BB :)
Mieliśmy tj syncio miał quuiny zapp xtra2 .
Jakby co odpowiem na pytania.
Teraz wozimy się espiro -jest super ;d
Jakby co odpowiem na pytania.
Teraz wozimy się espiro -jest super ;d
Jeżeli są tatuuj mamy, które korzystają ze spacerówek to może i mi doradzą. Mamy ciężki masywny wózek a potrzebujemy na wieś na wakacje lekki, rozkładający siedzisko do pozycji leżącej i żeby miał daszek. To w sumie moje wymogi. Mam jeszcze chwilę ale sama nie wiem co kupić.
Witam, my kupiliśmy taki: Link do: WÓZEK SPACEROWY JOKER "PARASOLKA" FIOLETOWY #B1 co do koloru, to nie było dyskusji, bo żona ma fioła na punkcie fioletu, ale widziałem i inne. Generalnie wózek bardzo polecam, nam się świetnie sprawdza. Przede wszystkim lekki, co o ile dla mnie ma mniejsze znaczenie, to dla żony już o wiele większe.
reklama