A myślałam że sama jestem,mnie też nie wychodzi karmienie cycem,boli bardzo :-(. Ale będę odciągać pokarm najdłużej jak się da. A w nocy mały raz dostaje butle ze sztucznego mleczka bo moim się nie najada i nie chce spać :-):-):-).
reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
Milkada, co do poranionych piersi, to ja również to przerabiałam. Przez 2 dni zaciskałam pięści i nawet palce u stóp z bólu. W końcu wysłałam męża do apteki po takie silikonowe kapturki Aventu, do tego Bepanthen i po 2-3 dniach już mogłam do jednej piersi przystawiać bez kapturka :-)
U mnie jeszcze wszystko się zbiegło z nawałem pokarmu, który nie dawał się ni cholery ruszyć laktatorem, więc to była naprawdę masakra
A teraz już jest super, karmię tylko piersią i z piersi, bez żadnych kapturków i laktatorów. Jakoś mi się szczęśliwie udało :-)
U mnie jeszcze wszystko się zbiegło z nawałem pokarmu, który nie dawał się ni cholery ruszyć laktatorem, więc to była naprawdę masakra

A teraz już jest super, karmię tylko piersią i z piersi, bez żadnych kapturków i laktatorów. Jakoś mi się szczęśliwie udało :-)
Oli.B
Fanka BB :)
A ja mam takie pytanko. Bo nasz Piotruś już tylko na butli. Mam zawsze przegotowaną wodę mineralną w dzbanku i ona po ostygnięciu ma temperaturę pokojową, Potem już jej nie podgrzewam z mlekiem tylko takie daję mleko. Hm, czy Wy podgrzewacie???
Bo może ja małemu za zimne daję?
Bo może ja małemu za zimne daję?Milkada, co do poranionych piersi, to ja również to przerabiałam. Przez 2 dni zaciskałam pięści i nawet palce u stóp z bólu. W końcu wysłałam męża do apteki po takie silikonowe kapturki Aventu, do tego Bepanthen i po 2-3 dniach już mogłam do jednej piersi przystawiać bez kapturka :-)
Witaj w klubie Kalina
ja też na razie na samym cycu 
Oli, ja mojej Julce jak rozrabiam z 210 ml to 140 daję zimna przegotowaną a 70 wrzątek. i takie zjada z apetytem i temperatura jest ok... może jak robisz 90 mleka to wlej 30 ciepłej a 60 zimnej???? może lepiej zje takie

Oli
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Diewczyny, mi lekarz powiedzial, ze z mineralnej wody sie dziecku nie robi mleczka bo pozbawiamy je jakis tam mineralow. Jak to jest u Was?
A woda to dobrze jak ma tak ze 37 stopni, czyli taka letnia ;-)
A woda to dobrze jak ma tak ze 37 stopni, czyli taka letnia ;-)
reklama