reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Dorciaa - Ten z aventu - byle by nie gruszkowe - napracujesz się - ręka odpada i mało wyciąga.
Black - to mój wyciąga w dzień i na wieczór dwie piersi i dalej głodny, więc przystawiam znowu do tej pierwszej i do drugiej i dalej głodny :-(i takie kryzysy mamy dokładnie co drugi dzień, jeden dzień śpi a drugi je.

reklama
Dorciaa, ja miałam taki z rączką jak przy płynach. Najprostszy jaki można sobie wyobrazić. A po co chcesz kupować laktator już teraz? Może nie będzie potrzebny. Czy chcesz wracać szybko do pracy po porodzie?

Macy w marcu znów przyjdą dzieci na korepetycje i na ten czas muszę mieć jakieś mleko gdyby mały był głodny

dziękuję!!!!

No to i jadolaczam do grona karmiacych i cierpiacych:sorry2: Nie uzywam laktatora, nawet nie mam. Zaczynam myslec o kupnie boczasem mamobie piersi jak banie a maly spi. \czesciej je w nocy i tez dlugo wisi na cycu, chcialby non stop i lozeczka sie boi:sorry2: Nie chcialam podawacsmoczka alesie poddalam i polozna powiedzial ze dobr pomysl bo maly inaczej chcialby ciagle przy cycu lezec i sobie przysypiac.Brodawkinapierniczaja jakchoroba,jedna jest calkiem peknieta ale sie nie poddajechoc nie jest latwo;-) Mam nadzieje ze lada chwila bol minie:tak:

jola nie poddawaj się ;-)
Dorciaa - ja mam taki z rączka tommee tippee - kupiłam i ciesze sie bo tylko użyłam pare razy aby odciagnac pierwsze krople i aby maly mial latwiej. Myślę, że firma nie gra roli, piszę jednak bo moj latwo odciaga i .. bezboleśnie

W ogóle ból miałam jedne dzień, stosowałam maść z arniki i maść Baby coś tam z rossmana

Widze, ze sporo z nas ma nocne dzieci.;-) Moja dzis w nocy kiepsko spala. Pewnie cos z mojego jadlospisu jej nie podeszlo.:-( Tak juz staram sie uwazac.:zawstydzona/y: Chyba mi woda i suchary zostana.:-(

no mój maluch dziś obudził się o 4 rano i imprezował do 6.30 - myślałam że go uduszę. i dziś caaaały dzień śpi - więc noc też będzie pewnie nieciakawa. A ja nie potrafię w dzień spać i mam problem.:-D

Moja codziennie imprezuje od 19 do 24, czyli wtedy kiedy ja już padam na twarz... Później wstaje o 5 i urzęduje do 8. A o 8 budzi się starsza córa, więc też nie śpię zbyt długo ;-)

reklama
Do góry